KATEGORITE

Jemi krenare qe me kembengulje e passion kemi ngritur nje sherbim te dergimit te luleve, dhuratave, e blerjes se artikujve shqiptar ne internet qe i tejkalon standartet boterore ne kete fushe.
  • Ne fotografojme lulet apo dhuraten ne duart e personit qe i dorezohen dhe ju njoftojme qe foton mund ta shikoni tek dhurata.com. Ky sherbim aplikohet vetem per dergesat ne Tirane dhe sherbimin e tortave ne Korce e Berat.
  • Klientet e rinj mund te paguajne vetem mbasi lulet apo dhuratat te jene derguar ne destinacion. Ju duhet te na kontaktoni qe ne tju japim kete mundesi.
  • Ne pranojme pagesa me Karte Krediti, Paypal, Cek Personal, Money Order, Western Union, Transferte Bankare dhe kash ne dore.


 

 

 SSL Certificate