Dyqanet e luleve, sherbimet e dhuratave e blerje ne Angli

Lule
UK Flowers
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Anglia.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.
Dergo lule te dashurve tuaj ne Angli »

 

Porosi speciale
Porosi sipas deshires
Nese kemi ne mend nje dhurate te cilen nuk e keni gjetur ne web sitin tone, ju lutemi na kontaktoni per te konfirmuar qe ne mund ta realizojme.

Ketu ju pastaj do te paguani per porosine per te cilen keni rene dakort paraprakisht me ne.
Kliko per te zgjedhur shumen e pageses »

 

Souvenire
Souvenire shqiptare gdhendje artistike ne argjend, baker e bronx
Punime artistike ne gdhendje ne argjend, baker, bronx dhe alumin te frymezuara nga historia dhe tradita shqiptare.
Artikullin qe do te blini per vete ose per dike si dhurate, ne do tjua postojme brenda dy ditesh nga marrja e porosise.
 

 

Lexoni qindra pershtypje nga klientet »