Dyqanet e luleve, sherbimet e dhuratave e blerje ne Berat

Lule ne Berat
Lule
Lule ne Berat
Ne dergojeme buqeta me lule te fresketa nga dyqani i luleve ne Berat.
Dyqani yne ne Berat tregeton lule natyrale te fresketa te vendit dhe te importuara nga jashte.
Kliko per te porositur »

 

Torta
Torta ne Berat e Kucove
Torten qe ju do te zgjidhni, ne do ta cojme surprize kudo ne Berat dhe Kucove, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.
Dhuro nje torte ne Berat e Kucove »

 

 

Lexoni qindra pershtypje nga klientet »