Fut ose ndrysho sasine per Butrint

 

ButrintButrinti. Xhevahiri i arkeologjisë sonë. Vlerat e kesaj vepre janë të jashtëzakonshme. Ajo u pagëzua në fillim si "Dea e Butrintit" dhe vazhdon të njihet me këtë emër.
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Piata dekorative Butrinti mund te jete e llojit baker-alumin, bronz-alumin.


Cmimi per njesi : 32.00 EUR [$38.90 US - $50.24 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21.44 cm
Pesha: 292 gr
Shkruaj sasine