Bli suvenire shqiptare gdhendje artistike ne argjend, baker bronx

Vini re: Cmimeve te meposhteme do ti shtohet tarifa per postimin.

 
 
Punime artistike ne gdhendje ne argjend, baker, bronx dhe alumin te frymezuara nga historia dhe tradita shqiptare.
Artikullin qe do te blini per vete ose per dike si dhurate, ne do tjua postojme brenda dy ditesh nga marrja e porosise.

Ne keto punime jane skalitur me mjeshteri te larte simbolet tona kombetare, copeza nga kultura dhe historia jone shekullore.
Souvenire shqiptare ideale per te dashurit apo miqte tuaj vendas apo te huaj.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Berat (kliko mbi foto per me shume)

Berati, diamant i historisë dhe kulturës shqiptare.
Qytet me moshë mëse 2400 vjeçare, dikur i quajtur dhe Antipatria.
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Piata dekorative Berati mund te jete e llojit baker-alumin, bronz-baker.


Cmimi per njesi: 32.00 EUR [$38.50 US - $50.11 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21 cm
Pesha: 212 gr
Shkruaj Sasine
            Berati (kliko mbi foto per me shume)

Berati, diamant i historisë dhe kulturës shqiptare.
Qytet me moshë mëse 2400 vjeçare, dikur i quajtur dhe Antipatria.
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Piata dekorative Berati mund te jete e llojit bronz-bronz, bronz-baker, baker-bronz, baker-baker.


Cmimi per njesi: 36.00 EUR [$43.31 US - $56.37 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21 cm
Pesha: 248 gr
Shkruaj Sasine
            Berat (kliko mbi foto per me shume)

Berati, diamant i historisë dhe kulturës shqiptare.
Qytet me moshë mëse 2400 vjeçare, dikur i quajtur dhe Antipatria.
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Kjo piate dekorative Berati eshte e llojit baker-argjend.


Cmimi per njesi: 46.00 EUR [$55.34 US - $72.03 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21 cm
Pesha: 266 gr
Shkruaj Sasine
            Gjergj Kastrioti, SKENDERBEU (kliko mbi foto per me shume)

Hero Kombëtar i popullit shqiptar. Për më shumë se një çerek shekulli pavarësi nga sundimi osman, Skënderbeu realizoi për të parën herë bashkimin e shqipëtarëve. Për rrjedhojë edhe krijimin e shtetit të pavarur shqiptar.
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Piata dekorative Skenderbeu mund te jete e llojit bronz-bronz, bronz-baker, baker-bronz, baker-baker.


Cmimi per njesi: 36.00 EUR [$43.31 US - $56.37 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21 cm
Pesha: 246 gr
Shkruaj Sasine
            Gjergj Kastrioti SKENDERBEU (kliko mbi foto per me shume)

Hero Kombëtar i popullit shqiptar.
Për më shumë se një çerek shekulli pavarësi nga sundimi osman, Skënderbeu realizoi për të parën herë bashkimin e shqipëtarëve.
Për rrjedhojë edhe krijimin e shtetit të pavarur shqiptar.
Kjo piate dekortative eshte e llojit baker-argjend.


Cmimi per njesi: 46.00 EUR [$55.34 US - $72.03 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21 cm
Pesha: 266 gr
Shkruaj Sasine
            Korca ! (kliko mbi foto per me shume)

Korça, qytet në Juglindje të Shqipërisë, shquhet për vlerat historike, artistike dhe etnografike.
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Piata dekorative Korca mund te jete e llojit baker-alumin, bronz-alumin.


Cmimi per njesi: 32.00 EUR [$38.50 US - $50.11 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21.2 cm
Pesha: 252 gr
Shkruaj Sasine
            Korca (kliko mbi foto per me shume)

Korça, qytet në Juglindje të Shqipërisë, shquhet për vlerat historike, artistike dhe etnografike.
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Piata dekorative Korca mund te jete e llojit bronz-bronz, bronz-baker, baker-bronz, baker-baker.


Cmimi per njesi: 36.00 EUR [$43.31 US - $56.37 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21.2 cm
Pesha: 290 gr
Shkruaj Sasine
            Korca (kliko mbi foto per me shume)

Korça, qytet në Juglindje të Shqipërisë, shquhet për vlerat historike, artistike dhe etnografike.
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Piata dekorative Korca eshte e llojit bronz-argjend.


Cmimi per njesi: 46.00 EUR [$55.34 US - $72.03 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21.2 cm
Pesha: 216 gr
Shkruaj Sasine
            Foleja e shqiponjes (kliko mbi foto per me shume)

"Foleja e shqipes" është një kompozim reliev, e cila është përpjekur që me gjuhën e gdhëndjes të ngërthejë simbolet më domethënëse të shqiptarëve.
Shqipja, shpendi ynë në flamurin kombëtar, relievi i trojeve tona të shenjta brënda dhe jashtë kufijve shtetërorë janë paraqitur në këtë punim të skalitur në metal (argjënd, bronz, bakër, alumin).
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Kjo piate dekorative mund te jete e llojit baker-alumin, bronz-alumin.


Cmimi per njesi: 32.00 EUR [$38.50 US - $50.11 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21.44 cm
Pesha: 252 gr
Shkruaj Sasine
            Foleja e shqipes (kliko mbi foto per me shume)

"Foleja e shqipes" është një kompozim reliev, e cila është përpjekur që me gjuhën e gdhëndjes të ngërthejë simbolet më domethënëse të shqiptarëve.
Shqipja, shpendi ynë në flamurin kombëtar, relievi i trojeve tona të shenjta brënda dhe jashtë kufijve shtetërorë janë paraqitur në këtë punim të skalitur në metal (argjënd, bronz, bakër, alumin).
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Kjo piate dekorative mund te jete e llojit bronz-bronz, bronz-baker, baker-bronz, baker-baker.


Cmimi per njesi: 36.00 EUR [$43.31 US - $56.37 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21.44 cm
Pesha: 292 gr
Shkruaj Sasine
            Foleja e shqipes ! (kliko mbi foto per me shume)

"Foleja e shqipes" është një kompozim reliev, e cila është përpjekur që me gjuhën e gdhëndjes të ngërthejë simbolet më domethënëse të shqiptarëve.
Shqipja, shpendi ynë në flamurin kombëtar, relievi i trojeve tona të shenjta brënda dhe jashtë kufijve shtetërorë janë paraqitur në këtë punim të skalitur në metal (argjënd, bronz, bakër, alumin).
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Kjo piate eshte e llojit bronz-argjend.


Cmimi per njesi: 46.00 EUR [$55.34 US - $72.03 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21.44 cm
Pesha: 216 gr
Shkruaj Sasine
            Butrint (kliko mbi foto per me shume)

Butrinti. Xhevahiri i arkeologjisë sonë. Vlerat e kesaj vepre janë të jashtëzakonshme. Ajo u pagëzua në fillim si "Dea e Butrintit" dhe vazhdon të njihet me këtë emër.
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Piata dekorative Butrinti mund te jete e llojit baker-alumin, bronz-alumin.


Cmimi per njesi: 32.00 EUR [$38.50 US - $50.11 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21.44 cm
Pesha: 292 gr
Shkruaj Sasine
            Butrinti (kliko mbi foto per me shume)

Butrinti. Xhevahiri i arkeologjisë sonë.Vlerat e kesaj vepre janë të jashtëzakonshme. Ajo u pagëzua në fillim si "Dea e Butrintit" dhe vazhdon të njihet me këtë emër.
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Piata dekorative Butrinti mund te jete e llojit bronz-bronz, bronz-baker, baker-bronz, baker-baker.


Cmimi per njesi: 36.00 EUR [$43.31 US - $56.37 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21.44 cm
Pesha: 292 gr
Shkruaj Sasine
            Butrint (kliko mbi foto per me shume)

Butrinti. Xhevahiri i arkeologjisë sonë. Vlerat e kesaj vepre janë të jashtëzakonshme. Ajo u pagëzua në fillim si "Dea e Butrintit" dhe vazhdon të njihet me këtë emër.
Figurat dhe intonacionet e krijuara tek piatat dekorative jane gershetim i lartesive te relieveve dhe jo e perdorimit te bojrave.
Kjo piate dekorative eshte e llojit bronz-argjend


Cmimi per njesi: 46.00 EUR [$55.34 US - $72.03 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 21.44 cm
Pesha: 216 gr
Shkruaj Sasine