Dergo lule ne Amerike

Cmimet e meposhteme i perfshijne brenda te gjitha tarifat e sherbimit.

 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 12 shkurt 2016 (E premte)
 
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe SHBA.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 6 trendafila te kuq (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 6 trendafila te kuq


Cmimi per njesi: 52.00 EUR [$62.82 US - $87.45 CAD]
Shkruaj Sasine
            6 trendafila te verdhe (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 6 trendafila te verdhe


Cmimi per njesi: 52.00 EUR [$62.82 US - $87.45 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete me trendafila te ndryshem (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 6 trendafila te ndryshem


Cmimi per njesi: 52.00 EUR [$62.82 US - $87.45 CAD]
Shkruaj Sasine
            Margarita (kliko mbi foto per me shume)

Buqete e bardhe...


Cmimi per njesi: 49.00 EUR [$59.20 US - $82.41 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete me karafila roze (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 12 karafila te fresket ngjyre roze


Cmimi per njesi: 49.00 EUR [$59.20 US - $82.41 CAD]
Shkruaj Sasine
            Margarita e karafila (kliko mbi foto per me shume)

Nje buqete e vecante .....


Cmimi per njesi: 49.00 EUR [$59.20 US - $82.41 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete mikse (kliko mbi foto per me shume)

Buqete mikse me karafila te ndryshem dhe margarita


Cmimi per njesi: 49.00 EUR [$59.20 US - $82.41 CAD]
Shkruaj Sasine
            12 trendafila te kuq (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 12 trendafila te kuq


Cmimi per njesi: 77.00 EUR [$93.03 US - $129.50 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete me trendafila te kuq e te verdhe (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 15 trendafila te kuq dhe te verdhe


Cmimi per njesi: 87.00 EUR [$105.11 US - $146.32 CAD]
Shkruaj Sasine