Dergo lule ne Gjermani

Cmimet e meposhteme i perfshijne brenda te gjitha tarifat e sherbimit.

 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 22 dhjetor 2014 (E hene)
 
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Gjermania.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.
Ky dyqan do ta coje buqeten surprize ne adresen dhe ne diten e caktuar nga ju. Ne mes te buqetes marresi do te gjeje nje kartoline me mesazhin tuaj.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Buqete me trendafila (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me trendafila shume ngjyresh.


Cmimi per njesi: 53.00 EUR [$72.09 US - $80.53 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete romantike (kliko mbi foto per me shume)

Buqete romantike per nje person special....


Cmimi per njesi: 54.00 EUR [$73.45 US - $82.05 CAD]
Shkruaj Sasine