Dergo lule ne Itali

Cmimet e meposhteme i perfshijne brenda te gjitha tarifat e sherbimit.

 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 27 maj 2016 (E premte)
 
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Italia.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Shume dyqane lulesh ne Itali nuk punojne diten e Diele dhe diten e Hene prandaj dergesa ne keto dite nuk eshte e garantuar

Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 12 Trendafila - Zgjidh ngjyren (kliko mbi foto per me shume)

Buqeta ka 12 trendafila dhe ju mund te zgjidhni njeren prej 4 ngjyrave te meposhteme:
Te kuq, te verdhe, portokalli, roze, te bardhe.
Ngjyren qe ju zgjidhni duhet ta shkruani tek "udhezimet e vecanta" te cilat ju dalin me vone gjate plotesimit te porosise.
Ne kete buqete nuk mund te kombinoni ngjyrat.


Cmimi per njesi: 84.00 EUR [$100.59 US - $132.11 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete me lule mikse (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me lule mikse


Cmimi per njesi: 75.00 EUR [$89.81 US - $117.96 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete cassiopea (kliko mbi foto per me shume)

Buqete cassiopea.


Cmimi per njesi: 57.00 EUR [$68.26 US - $89.65 CAD]
Shkruaj Sasine