Dergo lule ne Kanada

Cmimet e meposhteme i perfshijne brenda te gjitha tarifat e sherbimit.

 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 15 shkurt 2016 (E hene)
 
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Kanadaja.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Buqete me trendafila (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 6 trendafila te kuq.
Afrohet vetem ne Ontario e Quebec.


Cmimi per njesi: 52.00 EUR [$62.99 US - $87.70 CAD]
Shkruaj Sasine
            Trendafila roze (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 6 trendafila roze.
Afrohet ne Ontario e Quebeck.


Cmimi per njesi: 52.00 EUR [$62.99 US - $87.70 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete me karafila te verdhe e te kuq (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 3 karafila te kuq dhe me tre karafila te verdhe.


Cmimi per njesi: 44.00 EUR [$53.30 US - $74.21 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete me karafila (kliko mbi foto per me shume)

Karafila te kuq te vegjel te vendosur ne nje kupe.


Cmimi per njesi: 44.00 EUR [$53.30 US - $74.21 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete e bardhe (kliko mbi foto per me shume)

Buqete e bardhe me margarita te fresketa.


Cmimi per njesi: 51.00 EUR [$61.77 US - $86.01 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete mikse (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me lule mikse.


Cmimi per njesi: 52.00 EUR [$62.99 US - $87.70 CAD]
Shkruaj Sasine
            Lule te bardha me karafila (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me lule te bardha dhe me karafila roze.


Cmimi per njesi: 52.00 EUR [$62.99 US - $87.70 CAD]
Shkruaj Sasine