Fut ose ndrysho sasine per Orkide

 

OrkideOrkide e mbjelle ne nje ene plastike.
Vini re qe ngjyra e orkides dhe vazo mund te jete e ndryshme nga kjo e treguar ne figure.
Nëse keni ndonjë preferencë të veçantë për këtë buqetë, ju mund të shkruani atë poshtë në "Udhëzime te veçanta" qe do t'ju shfaqen gjate porosise.

Cmimi per njesi : 2,500 Leke [$22.31 US - $28.76 CAD - 19.89 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj sasine