Dergo lule ne Tirane Shqiperi

Ju lutemi vini re
Cmimet e meposhtme jane cmimet e pakices qe biznesi aplikon normalisht me klientelen e vendit.
Totalit te porosise ne me tutje do ti shtojme:
1- pagesen per sherbimin ne vend.
2- pagesen e sherbimit te dhurata.com
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 31 mars 2015 (E marte)
 
Buqeta me lule te fresketa te thurura me plot shije, stil e fantazi nga floristi me i mire ne Tirane.

Ne do ta shkruajme mesazhin tuaj ne nje kartoline te posacme qe marresi do ta gjeje ne mes te buqetes.
Ne do tju dergojme nje fotografi dixhitale nga momenti i dorezimit te dhurates. Nese marresi nuk deshiron te dali ne fotografi ne do te fotografoje vetem lulet.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Buqete me tulipane (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 20 tulipane kryesisht me ngjyra te ndryshme.
Sygjerohet kryesisht per festen e nenes.
Kini parasysh qe ngjyrat e tulipaneve mund te jene te ndryshme nga foto, ne baze te gjendjes se tyre ne dyqan. ngjyrat varjojne kryesisht ne lejla, roze, kuq, verdhe, portokalli, dhe me nuanca.
Nese keni ndonje preference per porosine ju lutemi te shkruani ne "Udhezime speciale" qe do t'ju shfaqen gjate porosise.


Cmimi per njesi: 4,000 Leke [$32.51 US - $41.11 CAD - 30.27 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Kartolina Artizanale 1 (kliko mbi foto per me shume)

Thone qe kujtimet jane thesare!
Pasuroni dhe ju nje zemer plot me dashuri dhe gezim.
Krijoni nje kujtim te bukur te shkruar ne menyre artistike ne nje kartoline te punuar teresisht me dore.
Aksesoret ne kartoline pershtaten ne disa ngjyra.

Nëse keni ndonjë preferencë të veçantë për këtë ngjyren e kartolines, ju mund të shkruani atë poshtë në "Udhëzime te veçanta" qe do t'ju shfaqen gjate porosise.
Cmimi per njesi: 250 Leke [$2.03 US - $2.57 CAD - 1.89 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj Sasine
            Tulipane ne vazo qelqi (kliko mbi foto per me shume)

20 tulipane shumengjyresh te vendosura ne nje vazo qelqi

Cmimi per njesi: 5,000 Leke [$40.64 US - $51.39 CAD - 37.84 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me 12 trendafila te kuq (kliko mbi foto per me shume)


E kuqja eshte ngjyra e pare e ylberit qe te porsalindurit mesojne te njohin, e para ngjyre qe te gjithe popujt i kane dhene nje emer.

E kuqja eshte simbol i zemres dhe i dashurise, i dinamizmit dhe i vitalitetit, i pasionit, i autoritetit dhe i krenarise, i levizjes dhe i aktivitetit.

Dhuroji personit tend te zemres nje buqete te tille dhe nuk ka per ta harruar kurre se cfare ndjeni per te.

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.
Nëse keni ndonjë preferencë të veçantë për këtë buqetë, ju mund të shkruani atë poshtë në "Udhëzime te veçanta" qe do t'ju shfaqen gjate porosise.


Cmimi per njesi: 3,000 Leke [$24.38 US - $30.83 CAD - 22.70 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me 12 trendafila te bardhe (kliko mbi foto per me shume)

E bardha reflekton pasterti dhe neutralitet. Lulet e bardha simbolizojne unitet, ciltersi, vertetesi dhe miresjellje.
Porosit kete buqete per te festuar nje fillim te sukseshem si rasti i nje martese perfekte, ose per ti shprehur marresit elemente te ndjenjave te pafajesise, thjeshtesise, mirenjohjes apo respektit.

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 3,000 Leke [$24.38 US - $30.83 CAD - 22.70 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me 15 trendafila roze (kliko mbi foto per me shume)


Adhuruesit e ngjyrës rozë kërkojnë dashuri dhe dëshirojnë të ndihen të dashur dhe të sigurt.

Roza eshte ngjyra e brishtesise, butesise, dhembshurise dhe mirëkuptimit, kujdesit, romantikes, ndjenjave te ngrohta e ngushelluese, dashurise se pakushtëzuar dhe romantike.

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine"

Cmimi per njesi: 3,750 Leke [$30.48 US - $38.54 CAD - 28.38 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me gerbera, trendafila, karafila dhe zambake (kliko mbi foto per me shume)

Shume larmi me te gjitha ngjyrat e jetes te nderthurura ne nje buqete te mrekullueshme. E pershtatshme per cdo  rast.
Buqeta permban 2 gerbera, 5 trendafila, 5 karafila dhe 3 zambake.

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".Cmimi per njesi: 2,950 Leke [$23.97 US - $30.32 CAD - 22.33 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj Sasine
            Buqete me karafila dhe zambake (kliko mbi foto per me shume)

Buqete e bukur dhe elegante me 7 karafila dhe 2 zambake.

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 1,300 Leke [$10.57 US - $13.36 CAD - 9.84 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me 15 karafila shumengjyresh (kliko mbi foto per me shume)

Kombinim ngjyrash me karafila te fresket.

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$12.19 US - $15.42 CAD - 11.35 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me 15 gerbera shumengjyreshe (kliko mbi foto per me shume)

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 2,250 Leke [$18.29 US - $23.12 CAD - 17.03 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me 7 zambake (kliko mbi foto per me shume)

Dhurate per cdo njeri te dashur, nje buqete me 7 zambake te bardhe.

Zambaku i bardhe simbolizon  madheshtine, pastertine dhe embelsine

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me ngjyren e zambakeve mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 2,100 Leke [$17.07 US - $21.58 CAD - 15.89 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me zambake dhe trendafila te kuq (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 5 zambake dhe 5 trendafila te kuq.


Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 2,750 Leke [$22.35 US - $28.26 CAD - 20.81 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj Sasine
            Buqete mikse (kliko mbi foto per me shume)


Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 3,000 Leke [$24.38 US - $30.83 CAD - 22.70 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me gerbera dhe zambake (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 10 gerbera dhe 5 zambake.


Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 3,000 Leke [$24.38 US - $30.83 CAD - 22.70 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj Sasine
            Buqete e bardhe me zambake e trendafila (kliko mbi foto per me shume)


Buqete elegante me 6 trendafila te bardhe dhe 6 zambake te bardhe.


Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 3,300 Leke [$26.82 US - $33.91 CAD - 24.97 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj Sasine
            Buqete shumengjyreshe (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me ngjyra pranverore.
Bukuria e ngjyrave sjell hare, energji, pozitivitet!
Ngjyrat perfaqesojne momentet me te bukura te jetës.
Buqeta shumengjyreshe dergohet kur gruaja behet nene, ne ditelindje, kur nje i aferm i juaj diplomohet apo ne shenje falenderimi! 

Ngjyrat e luleve mund ti zgjidhni sipas deshires, duke i shkruar ne udhezime speciale per porosine.  

Cmimi per njesi: 3,500 Leke [$28.44 US - $35.97 CAD - 26.49 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me 15 trendafila te bardhe (kliko mbi foto per me shume)

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 3,750 Leke [$30.48 US - $38.54 CAD - 28.38 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me 15 trendafila te kuq (kliko mbi foto per me shume)

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 3,750 Leke [$30.48 US - $38.54 CAD - 28.38 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me trendafila e gerbera. (kliko mbi foto per me shume)

Buqete shume e bukur me 8 trendafila te kuq dhe 12 gerbera te bardha.

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine"

Cmimi per njesi: 3,800 Leke [$30.88 US - $39.05 CAD - 28.76 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj Sasine
            Buqete Kreative (kliko mbi foto per me shume)

Buqete kreative e perbere nga Zambake, Gerbe, Trendafila si dhe lule te vogla e te medha ekzotike.

Kjo buqete i pershtatet me se miri ditelindjeve dhe festave te muajve te nxehte te veres.
Disa nga lulet qe karakterizojne buqeten jane lule te cilat nuk e humbasin bukurine, edhe pas disa muajsh ato ruajne te njejten forme dhe mbahen ne vazo per dekor.

Nëse keni ndonjë preferencë të veçantë për këtë buqetë, ju mund të shkruani atë poshtë në "Udhëzime te veçanta" qe do t'ju shfaqen gjate porosise.

Cmimi per njesi: 4,000 Leke [$32.51 US - $41.11 CAD - 30.27 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me 24 trendafila te kuq (kliko mbi foto per me shume)

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 6,000 Leke [$48.76 US - $61.66 CAD - 45.41 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me 24 Trendafila te bardhe (kliko mbi foto per me shume)

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 6,000 Leke [$48.76 US - $61.66 CAD - 45.41 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete me 24 trendafila shumengjyresh (kliko mbi foto per me shume)

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi: 6,000 Leke [$48.76 US - $61.66 CAD - 45.41 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Orkide (kliko mbi foto per me shume)

Orkide e mbjelle ne nje ene plastike.
Vini re qe ngjyra e orkides dhe vazo mund te jete e ndryshme nga kjo e treguar ne figure.
Nëse keni ndonjë preferencë të veçantë për këtë buqetë, ju mund të shkruani atë poshtë në "Udhëzime te veçanta" qe do t'ju shfaqen gjate porosise.

Cmimi per njesi: 2,500 Leke [$20.32 US - $25.69 CAD - 18.92 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete prej luksi (kliko mbi foto per me shume)

Buqete Luksi.
Kjo buqete perbehet nga 22 gonxhe trendafili. Keto gonxhe jane te vecanerisht per kete kompozim, te rritura dhe te trajtuara ne lulishtet e te Hollandes. E vecanta qendron ne
paketimin e tyre ne nje kuti te kuqe me fjongo te bukura, duke bere te mundur qe buqeta te mbetet gjate ne mendje si nje kujtim i bukur.


Nëse keni ndonjë preferencë të veçantë për porosine, ju mund të shkruani atë poshtë në "Udhëzime te veçanta" qe do t'ju shfaqen gjate porosise.

Cmimi per njesi: 6,000 Leke [$48.76 US - $61.66 CAD - 45.41 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Trendafil i kuq (kliko mbi foto per me shume)

Ju lutemi shkruani sasine e trendafilave te kuq qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.Cmimi per njesi: 250 Leke [$2.03 US - $2.57 CAD - 1.89 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Trendafil i bardhe (kliko mbi foto per me shume)

Ju lutemi shkruani sasine e trendafilave te bardhe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi: 250 Leke [$2.03 US - $2.57 CAD - 1.89 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Trendafil roze (kliko mbi foto per me shume)

Ju lutemi shkruani sasine e trendafilave te bardhe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.

Cmimi per njesi: 250 Leke [$2.03 US - $2.57 CAD - 1.89 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Karafil i kuq (kliko mbi foto per me shume)

Ju lutemi shkruani sasine e karafilave te kuq qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi: 100 Leke [$0.81 US - $1.03 CAD - 0.76 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Karafil i bardhe (kliko mbi foto per me shume)

Ju lutemi shkruani sasine e karafilave te bardhe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi: 100 Leke [$0.81 US - $1.03 CAD - 0.76 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Gerber e kuqe (kliko mbi foto per me shume)

Ju lutemi shkruani sasine e gerberave te kuqe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi: 150 Leke [$1.22 US - $1.54 CAD - 1.14 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Gerber e bardhe (kliko mbi foto per me shume)

Ju lutemi shkruani sasine e gerberave te bardha qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi: 150 Leke [$1.22 US - $1.54 CAD - 1.14 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Zambak i bardhe (kliko mbi foto per me shume)

Ju lutemi shkruani sasine e zambakeve te bardhe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi: 300 Leke [$2.44 US - $3.08 CAD - 2.27 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Zambak i verdhe (kliko mbi foto per me shume)

Ju lutemi shkruani sasine e zambakeve te verdhe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi: 300 Leke [$2.44 US - $3.08 CAD - 2.27 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Tulipane (kliko mbi foto per me shume)

Ju lutemi shkruani sasine e tulipaneve qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Ngjyrat qe deshironi duhet t'i shkruani tek instruksiont e vecanta te porosise.

Por ngjyra nuk garantohet sepse varet nga furnizimi qe ka dyqani.
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.

Cmimi per njesi: 200 Leke [$1.63 US - $2.06 CAD - 1.51 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj Sasine
            Kurore e bardhe (kliko mbi foto per me shume)

Kurora perbehet nga lloje te ndryshme lulesh te fresketa te bardha.
Kombinimi i luleve varion nga sezoni dhe furnizimi i dyqaneve.
Nese deshironi nje mesazh te shkurter ne shirit, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do t'ju shfaqen me tutje.

Cmimi per njesi: 10,000 Leke [$81.27 US - $102.77 CAD - 75.68 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 70 cm
Shkruaj Sasine
            Buqete per ceremoni mortore (e madhe) (kliko mbi foto per me shume)

Dhimbje dhe kujtim per nje te afermin tuaj.
Buqete me 5 zambak dhe 20 karafila.


Cmimi per njesi: 3,500 Leke [$28.44 US - $35.97 CAD - 26.49 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqet per cermoni mortore (e mesme) (kliko mbi foto per me shume)

Dhimbje dhe kujtim per nje te afermin tuaj.
Buqete me 4 Zambak dhe 15 karafila


Cmimi per njesi: 2,700 Leke [$21.94 US - $27.75 CAD - 20.43 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Buqete per ceremoni mortore (e vogel) (kliko mbi foto per me shume)

Dhimbje dhe kujtim per nje te dashurin tuaj.
Buqete me 3 zambake dhe 8 karafila


Cmimi per njesi: 1,700 Leke [$13.82 US - $17.47 CAD - 12.87 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Eshte Vajze (kliko mbi foto per me shume)

Eshte Vajze

Kjo shporte eshte menduar per bebet e porsalindura,
Ne kete paketim permban nje arush pellushi, nje komplet me kapuc dhe dorashka te vogla si dhe nje loder pellushi per ta pushuar beben se qari. (Ndryshe e thene Rakitake Pellushi me ngjyra te ndryshme). Te gjitha keto jane te vendosura me shume dashuri ne nje cante ngjyre roze e zbukuruar me nje bebe dhe nje karroce ne sfond.

Cmimi per njesi: 1,900 Leke [$15.44 US - $19.53 CAD - 14.38 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Arush pellushi Blu (kliko mbi foto per me shume)

Bejini dikujt kete arush dhurate....
Arushi eshte nje nga dhuratat me te dashura si per femijet ashtu edhe per njeriun e zemres


Cmimi per njesi: 750 Leke [$6.10 US - $7.71 CAD - 5.68 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Dhurate per Zemren (kliko mbi foto per me shume)

Dhurate e vecante per dike qe e do shume.
Ne kutine me formen e zemres gjendet nje arush i bardhe si mbajtese celesash, nje filxhan i vogel, 2 stilolapsa, nje zemer e kuqe, qiri aromatizues si dhe mbajtese qiriu e qelqte.
Te gjitha keto jane me zemra te kuqe, simbolin e dashurise.
Por ka dhe nje glob te vogel me nje arush qe shkruan Love.
Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$16.25 US - $20.55 CAD - 15.14 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Gezuar ditelindjen (kliko mbi foto per me shume)

Ky tullumbac eshte i vogel por shume domethenes per ate qe e merr.

Cmimi per njesi: 150 Leke [$1.22 US - $1.54 CAD - 1.14 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 20x30 cm
Shkruaj Sasine
            Treshe (kliko mbi foto per me shume)

Treshe tullumbacash. Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure.
Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe.
Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosise.

Cmimi per njesi: 600 Leke [$4.88 US - $6.17 CAD - 4.54 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 25x30 cm
Shkruaj Sasine
            Tullumbac me forme zemre (kliko mbi foto per me shume)

Shkrimi ne tullumbac flet vete ......

Cmimi per njesi: 600 Leke [$4.88 US - $6.17 CAD - 4.54 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Gezuar ditelindjen (30x40) (kliko mbi foto per me shume)

Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale.
Keta tullumbace jane me forme zemre ose rrumbullake.

Cmimi per njesi: 600 Leke [$4.88 US - $6.17 CAD - 4.54 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Princeshat (kliko mbi foto per me shume)

Tullumbac me Princeshat te pikturuar mbi te (personazhe si Mbreti Luan, Pokahontas, Mickey Mouse do t'ju pelqenin gjithashtu).

Cmimi per njesi: 600 Leke [$4.88 US - $6.17 CAD - 4.54 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            10 Tullumbace me ngjyra (kliko mbi foto per me shume)

10 tollumbace shumengjyresh, te mbushura me helium.
Sygjerohen ne raste ditelindjesh apo surpriza te vecanta te pa imagjinuara. Tollumbacet krijojne nje atmosfere feste dhe lumturie.

Preferencen tuaj per ngjyrat mund ta shkruani tek "Udhezimet speciale" qe do tju shfaqen me tutje

Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$16.25 US - $20.55 CAD - 15.14 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            


 Lulet ne Tirane

Lulet jane jete, me lulet njeriu kenaqet, clodhet dhe enderron..
Tirana, si shume qytete te tjera te Shqiperise, eshte nje qytet qe i ka pasion lulet. Ato i kemi neper dhomat tona, i kemi ne ballkonet tona, ne oborret e shtepive, neper lulishte.
Ne vitet e fundit eshte shtuar numuri i dyqane te dedikuara per shitjen e luleve si dhe po permiresohet cilesia e llojshemria e luleve qe sherbejne. Sidoqofte akoma jo te gjitha jane te furnizuare ritmikisht.

Ne Tirane ndodhet Kopshti Botanik i Shqiperise. Ndertimi per kopshtin botanik ka nisur ne vitin 1964 dhe ka perfunduar ne vitin 1971. Ai ze nje siperfaqe prej rreth 15 ha dhe shtrihet ne shpatet kodrinore jugore te Tiranes.
Kopshti Botanik eshte institucioni i vetem ne Shqiperi, me karakter kerkimor, kulturor dhe edukues.
Ne vitin 1981 u publikua per here te pare Treguesi i Farave (Index Seminum), i cili shkembehet me rreth 160 Kopshte Botanike ne mbare boten. Ne kete menyre shkembehen vazhdimisht fara dhe informacion shkencor per floren dhe bimesine e Shqiperise.
Ky kopsht eshte anetar i Internacionales se Ruajtjes se Kopshteve Botanike (BGCI, Botanical Garden Conservation International), dhe ka qene mjaft aktiv ne disa projekte, si Interreg II, Corine, Emerald, Peen-See, etc.