Dergo ne Tirane shporta dhurate te shumellojshme

Ju lutemi vini re
Cmimet e meposhtme jane cmimet e pakices qe biznesi aplikon normalisht me klientelen e vendit.
Totalit te porosise ne me tutje do ti shtojme:
1- pagesen per sherbimin ne vend.
2- pagesen e sherbimit te dhurata.com
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 21 dhjetor 2014 (E diele)
 
Shporta dhurate ne Tirane, me cokollatata te ndryshme, shishe me pije, fruta etj, te gjitha te zgjedhura me kujdes si artikujt me cilesore qe tregetohen ne Shqiperi.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Shporte me cokollata (kliko mbi foto per me shume)

Mbretereshat e gezimeve, urimeve per ditelindje, per festa te ndryshme gjate gjithe vitit!
Shporte me cokollata 'Milka', 'Confina', 'Tofee', 'Schogetten' dhe me karamele minifruta 'Gelo', 'Milka' Twix, Snikers, etj.

Shportat jane te mbeshtjella bukur me qese te posatcme per shporta dhe fjongo me ngjyra te ndryshme.
Shportat kane diameter 30cm.


Cmimi per njesi: 3,000 Leke [$28.64 US - $31.99 CAD - 22.64 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 37x37x37 cm
Shkruaj Sasine
            Shporte me cokollata dhe vere (kliko mbi foto per me shume)

Mbretereshat e gezimeve, urimeve per ditelindje, per festa te ndryshme gjate gjithe vitit!
Shporte me Vere dhe me cokollata Milka, Confina, Tofee, Schogetten dhe me karamele minifruta Gelo, Milka Twix, Snikers etj.

Vini re: Shportat jane te mbeshtjella bukur me qese te posatcme per shporta dhe fjongo me ngjyra te ndryshme.
Shportat kane nje diameter prej 30cm


Cmimi per njesi: 3,500 Leke [$33.41 US - $37.32 CAD - 26.41 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 37x37x37 cm
Shkruaj Sasine
            Shporte me torte Vienese (kliko mbi foto per me shume)

Shporte me Shampanje me Vere; me cokollata 'Milka', 'Konfina', 'Tofee', 'Schogetten'; me biskota 'Grancereale', 'Doricrem'; me karamele 'Gelo', 'Milka' dhe me vafer 'Chocco', 'Jaffa' dhe me torte Vienese etj.


Cmimi per njesi: 4,500 Leke [$42.96 US - $47.99 CAD - 33.96 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 45x27x37 cm
Shkruaj Sasine
            Shporte me panetone (kliko mbi foto per me shume)

Shampanje, Panetone
Cokollata Milka, Konfina, Tofee, Schogetten
Biskota Grancereale, Doricrem dhe karamele Gelo e Milka.
Vafer Chocco dhe Jaffa.


Cmimi per njesi: 4,500 Leke [$42.96 US - $47.99 CAD - 33.96 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Shporte Super (kliko mbi foto per me shume)

Shporte Super
Shporta super, eshte nje shporte e madhe me shumellojshmeri produktesh Italiane nder me cilesoret.
Shporta permban:
Shampanje, Vere, Panetone, Biskota caj, Biskota me cokollate, Cokollata, Mjalte, Recel, Kafe, Pasta, Fruta te thata.
Te gjitha produktet jane Italiane te cilesise se pare

Cmimi per njesi: 8,000 Leke [$76.37 US - $85.31 CAD - 60.37 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Shtepi prej cokollate (kliko mbi foto per me shume)

Kryesisht dhurohet per festat e fundvitit.
Permban 1 vere "Syrah" Franceze 0.5L 1 Shapanje "Jacqueline: Franceze 0.5L 
Nje Santa prej cokollate me permasa 15 cm.
Cokollata 'Milka', 'Confina', 'Tofee', 'Schogetten' dhe me karamele minifruta 'Gelo', 'Milka' Twix, Snikers, M&M etj.
Te gjitha produktet jane te vendosura me rregull dhe delikatese, ne nje kuti ne forme shtepie me cati, e zbukuruar per festa.


Cmimi per njesi: 3,000 Leke [$28.64 US - $31.99 CAD - 22.64 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 45x27x37 cm
Shkruaj Sasine
            Panetone dhe Shampanje (kliko mbi foto per me shume)

Paketim festiv
Shampanje dhe Panettone


Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$14.32 US - $16.00 CAD - 11.32 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Fruta ne shporte (kliko mbi foto per me shume)

Fruta ne shporte Shporta permban : Molle te kuqe, te verdha ose jeshile, Dardhe te verdha ose jeshile, Portokalle, Pjeshke dhe Nektarina. Frutat jane te fresketa dhe cilesi e pare.
Permbajtja e shportes mund te ndryshoje pjeserisht ne varesi te sezonit.
Shportat ne foto jane me material mbushes ne fund, por ne ne Shqiperi nuk perdorim material mbushes dhe per kete arsye shporta mund te duket me pak voluminoze se ne figure.


Cmimi per njesi: 3,000 Leke [$28.64 US - $31.99 CAD - 22.64 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Fruta te stines dhe Vere (kliko mbi foto per me shume)

Fruta me vere Shporta permban : Nje shishe vere Italiane 750 ml, Molle te kuqe, te verdha ose jeshile, Dardhe te verdha ose jeshile, Portokalle, Pjeshke dhe Nektarina. Frutat jane te fresketa dhe cilesi e pare.
Permbajtja e shportes mund te ndryshoje pjeserisht ne varesi te sezonit.
Shportat ne foto jane me material mbushes ne fund, por ne ne Shqiperi nuk perdorim material mbushes dhe per kete arsye shporta mund te duket me pak voluminoze se ne figure.


Cmimi per njesi: 3,500 Leke [$33.41 US - $37.32 CAD - 26.41 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Vere me dy gota (kliko mbi foto per me shume)

Vere cilesore Chardoney, me vitprodhim 2007. E kualifikuar dhe certifikuar.
Paketimi permban dy gota vere dhe shishen 1Liter me Vol 12% .
Sygjerohet kryeisht per tu dhuruar ne raste festash dhe gezimesh familjare apo shoqerore.

Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$14.32 US - $16.00 CAD - 11.32 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Bath and Spa for Her (kliko mbi foto per me shume)


Shporta permban : Shampo trupi dhe koke, deodorant, anti djers dhe qirinj.
Te gjithe artikujt jane te linjes IsanaCmimi per njesi: 3,800 Leke [$36.27 US - $40.52 CAD - 28.68 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Bath and Spa for Him (kliko mbi foto per me shume)


Shporta permban : Shampo trupi dhe koke, deodorant, aftershave, anti djers dhe shkume rroje.
Te gjithe artikujt jane te linjes Isana.Cmimi per njesi: 3,800 Leke [$36.27 US - $40.52 CAD - 28.68 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Eshte Vajze (kliko mbi foto per me shume)

Eshte Vajze

Kjo shporte eshte menduar per bebet e porsalindura,
Ne kete paketim permban nje arush pellushi, nje komplet me kapuc dhe dorashka te vogla si dhe nje loder pellushi per ta pushuar beben se qari. (Ndryshe e thene Rakitake Pellushi me ngjyra te ndryshme). Te gjitha keto jane te vendosura me shume dashuri ne nje cante ngjyre roze e zbukuruar me nje bebe dhe nje karroce ne sfond.


Cmimi per njesi: 1,900 Leke [$18.14 US - $20.26 CAD - 14.34 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Eshte Djale (kliko mbi foto per me shume)

Eshte Djale
Kjo shporte eshte menduar per bebet e porsalindura,
Ne kete paketim permban nje arush pellushi, nje komplet me kapuc dhe dorashka te vogla si dhe nje loder pellushi per ta pushuar beben se qari. (Ndryshe e thene Rakitake Pellushi me ngjyra te ndryshme). Te gjitha keto jane te vendosura me shume dashuri ne nje cante ngjyre blu e zbukuruar me nje bebe dhe nje karroce ne sfond.


Cmimi per njesi: 1,900 Leke [$18.14 US - $20.26 CAD - 14.34 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Gezuar Ditelindjen (kliko mbi foto per me shume)

Ky tullumbac eshte i vogel por shume domethenes per ate qe e merr.

Cmimi per njesi: 150 Leke [$1.43 US - $1.60 CAD - 1.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 20x30 cm
Shkruaj Sasine
            Treshe (kliko mbi foto per me shume)

Treshe tullumbacash. Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure.
Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe.
Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosise.

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 25x30 cm
Shkruaj Sasine
            Tullumbac ne forme zemre (kliko mbi foto per me shume)

Shkrimi ne tullumbac flet vete ......

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Gezuar Ditelindjen| (kliko mbi foto per me shume)

Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale.
Keta tullumbace jane me forme zemre ose rrumbullake.

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Princeshat (kliko mbi foto per me shume)

Tullumbac me Princeshat te pikturuar mbi te (personazhe si Mbreti Luan, Pokahontas, Mickey Mouse do t'ju pelqenin gjithashtu).

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Arush (kliko mbi foto per me shume)

Bejini dikujt kete arush dhurate....
Arushi eshte nje nga dhuratat me te dashura si per femijet ashtu edhe per njeriun e zemres....

Cmimi per njesi: 750 Leke [$7.16 US - $8.00 CAD - 5.66 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Dhurate per Zemren (kliko mbi foto per me shume)

Dhurate e vecante per dike qe e do shume.
Ne kutine me formen e zemres gjendet nje arush i bardhe si mbajtese celesash, nje filxhan i vogel, 2 stilolapsa, nje zemer e kuqe, qiri aromatizues si dhe mbajtese qiriu e qelqte.
Te gjitha keto jane me zemra te kuqe, simbolin e dashurise.
Por ka dhe nje glob te vogel me nje arush qe shkruan Love.

Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$19.09 US - $21.33 CAD - 15.09 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine