Dergo torte ne Gjirokaster Shqiperi

Ju lutemi vini re
Cmimet e meposhtme jane cmimet e pakices qe biznesi aplikon normalisht me klientelen e vendit.
Totalit te porosise ne me tutje do ti shtojme:
1- pagesen per sherbimin ne vend.
2- pagesen e sherbimit te dhurata.com
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 5 korrik 2015 (E diele)
 
Tortat qe mund te porosisni per ne Gjirokaster jane prodhime te pasticerise me te mire te qytetit.

Ne do ta dergojme torten surprize kudo brenda qytetit te Gjirokasters ne adresen dhe afersisht kohen qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Torte me Luleshtrydhe (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 12 racione.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$12.56 US - $15.74 CAD - 11.32 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 28 cm
Shkruaj Sasine
            Torte karamele (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 12 racione.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$12.56 US - $15.74 CAD - 11.32 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 28 cm
Shkruaj Sasine
            Torte Cokollate (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 12 racione.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$12.56 US - $15.74 CAD - 11.32 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 28 cm
Shkruaj Sasine
            Torte Fruta Pylli (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 12 racione.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$12.56 US - $15.74 CAD - 11.32 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 28 cm
Shkruaj Sasine
            Torte Marenge (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 12 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje..


Cmimi per njesi: 900 Leke [$7.54 US - $9.44 CAD - 6.79 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 28 cm
Shkruaj Sasine
            Tollumba (kliko mbi foto per me shume)

Shenoni sasine ketu me poshte.


Cmimi per njesi: 40 Leke [$0.33 US - $0.42 CAD - 0.30 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 100 gr
Shkruaj Sasine
            Pasta Shu (kliko mbi foto per me shume)

Shenoni sasine ketu me poshte.


Cmimi per njesi: 40 Leke [$0.33 US - $0.42 CAD - 0.30 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 100 gr
Shkruaj Sasine