Dergo torta ne Tirane Shqiperi

Ju lutemi vini re
Cmimet e meposhtme jane cmimet e pakices qe biznesi aplikon normalisht me klientelen e vendit.
Totalit te porosise ne me tutje do ti shtojme:
1- pagesen per sherbimin ne vend.
2- pagesen e sherbimit te dhurata.com
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 21 dhjetor 2014 (E diele)
 
Ne dergojme surprize kudo ne Tirane dhe ne fshatrat e listuara, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada


 Kartolina Artizanale 1 (kliko mbi foto per me shume)

Thone qe kujtimet jane thesare!
Pasuroni dhe ju nje zemer plot me dashuri dhe gezim.
Krijoni nje kujtim te bukur te shkruar ne menyre artistike ne nje kartoline te punuar teresisht me dore.
Aksesoret ne kartoline pershtaten ne disa ngjyra.
Nëse keni ndonjë preferencë të veçantë për këtë ngjyren e kartolines, ju mund të shkruani atë poshtë në "Udhëzime te veçanta" qe do t'ju shfaqen gjate porosise.

Cmimi per njesi: 250 Leke [$2.39 US - $2.67 CAD - 1.89 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Kartolina Artizanale 2 (kliko mbi foto per me shume)

Thone qe kujtimet jane thesare!
Pasuroni dhe ju nje zemer plot me dashuri dhe gezim.
Krijoni nje kujtim te bukur te shkruar ne menyre artistike ne nje kartoline te punuar teresisht me dore.
Aksesoret ne kartoline pershtaten ne disa ngjyra.
Nëse keni ndonjë preferencë të veçantë për këtë ngjyren e kartolines, ju mund të shkruani atë poshtë në "Udhëzime te veçanta" qe do t'ju shfaqen gjate porosise.

Cmimi per njesi: 250 Leke [$2.39 US - $2.67 CAD - 1.89 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Torte me fruta pylli (kliko mbi foto per me shume)

Perberesit kryesore te kesaj torte jane pandispanja dhe kremi miks me shije majoshe.
Pandispanja eshte ne 2 ose 3 shtresa dhe eshte shume e lehte dhe e bute, kjo ben qe torta te serviret per t'u ngrene me luge.
Perberja e kremit ka boronice, manaferra, luleshtrydhe, etj.
E pershtatshme per 12 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr

Shkruaj Sasine
            Torte me bajame dhe kokos (kliko mbi foto per me shume)

Perberesit kryesore te kesaj torte jane pandispanja dhe kremi me shijen e bajames e te kokosit.
Pandispanja eshte ne 2 ose 3 shtresa dhe eshte shume e lehte dhe e bute, kjo ben qe torta te serviret per t'u ngrene me luge.
Torta ka shijen e bajames dhe eshte e veshur anash me grimca kokosi te bluar.
E pershtatshme per 12 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr

Shkruaj Sasine
            Torte me geshtenje (kliko mbi foto per me shume)

Perberesit kryesore te kesaj torte jane pandispanja dhe kremi me shijen e geshtenjes.
Pandispanja eshte ne 2 ose 3 shtresa dhe eshte shume e lehte dhe e bute, kjo ben qe torta te serviret per t'u ngrene me luge.
Eshte torte shume e shijshme.
E pershtatshme per 12 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr

Shkruaj Sasine
            Torte parfe ose semifredo e zbukuruar (kliko mbi foto per me shume)

Kjo torte ka pandispanje dhe eshte kremoze brenda kurse ne siperfaqe ka shtresa te ndryshme si karamel.
E pershtatshme per 10 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,200 Leke [$21.00 US - $23.46 CAD - 16.60 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr

Shkruaj Sasine
            Torte karmelize (kliko mbi foto per me shume)

Perberesit kryesore te kesaj torte jane pandispanja dhe kremi.
Pandispanja eshte ne 2 ose 3 shtresa dhe eshte shume e lehte dhe e bute, kjo ben qe torta te serviret per t'u ngrene me luge.
Shija e kesaj torte eshte me cokollate brenda kurse ne siperfaqe ajo eshte me karamel te shkrire nga ka marre edhe emrin.
E pershtatshme per 12 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr

Shkruaj Sasine
            Torte parfe (kliko mbi foto per me shume)

Kjo torte eshte torte akulli me nje shtrese pandispanje, kurse kremi eshte me cokollate, bajame, arra.
Kremi ne siperfaqe eshte krem i bardhe.
E pershtatshme per 12 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,400 Leke [$22.91 US - $25.59 CAD - 18.11 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr

Shkruaj Sasine
            Torte semifredo (kliko mbi foto per me shume)

Torta semi-fredo eshte torte gjysem e ftohte.
Ajo ka shtresa pandispanje dhe eshte kremoze.
E pershtatshme per 12 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,400 Leke [$22.91 US - $25.59 CAD - 18.11 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr

Shkruaj Sasine
            Torte serrana (kliko mbi foto per me shume)

Perberesit kryesore te kesaj torte jane pandispanja dhe kremi me shijen e cokollates.
Pandispanja eshte ne 2 ose 3 shtresa dhe eshte shume e lehte dhe e bute, kjo ben qe torta te serviret per t'u ngrene me luge.
Torta mbulohet me nje shtrese te shkelqyer me cokollate.
E pershtatshme per 12 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr

Shkruaj Sasine
            Torte tiramisu (kliko mbi foto per me shume)

Perberesit kryesore te kesaj torte jane pandispanja dhe kremi.
Pandispanja eshte ne 2 ose 3 shtresa dhe eshte shume e lehte dhe e bute, kjo ben qe torta te serviret per t'u ngrene me luge.
Tiramisuja ka shijen e kafes.
E pershtatshme per 12 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr

Shkruaj Sasine
            Torte me shije lajthie (kliko mbi foto per me shume)

Perberesit kryesore te kesaj torte jane pandispanja dhe kremi me shijen e lajthise.
Pandispanja eshte ne 2 ose 3 shtresa dhe eshte shume e lehte dhe e bute, kjo ben qe torta te serviret per t'u ngrene me luge.
E pershtatshme per 12 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr

Shkruaj Sasine
            Truf me shije cokollate (kliko mbi foto per me shume)

Perberesit kryesore te kesaj torte jane pandispanja dhe kremi qe ka shijen e cokollates.
Pandispanja eshte ne 2 ose 3 shtresa dhe eshte shume e lehte dhe e bute, kjo ben qe torta te serviret per t'u ngrene me luge.
Torta mbulohet ne siperfaqe me nje shtrese me kokrriza cokollate.
E pershtatshme per 12 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr

Shkruaj Sasine
            Zup anglez (kliko mbi foto per me shume)

Perberesit kryesore te kesaj torte jane pandispanja dhe kremi.
Pandispanja eshte ne 2 ose 3 shtresa dhe eshte shume e lehte dhe e bute, kjo ben qe torta te serviret per t'u ngrene me luge.
Kremi eshte kombinim i shijes se vaniljes, vishnjes, etj.
Torte me shijen me te lehte se te cdo torte tjeter ku kombinohet e embla me te athten.
E pershtatshme per 12 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr

Shkruaj Sasine
            Torte me zbukurim Batman (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 20 racione.
Preferencen per shijen e tortes ju lutemi ta shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi per njesi: 5,700 Leke [$54.41 US - $60.78 CAD - 43.02 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x35 cm
Shkruaj Sasine
            Torte me zbukurim zogu pushverdhe (kliko mbi foto per me shume)

E pershtashme per 12 racione.
Preferencen per shijen e tortes ju lutemi ta shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqen me tutje.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 3,380 Leke [$32.27 US - $36.04 CAD - 25.51 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr
Shkruaj Sasine
            Torte me zbukurim Superman (kliko mbi foto per me shume)

E pershtashme per 15 racione.
Preferencen per shijen e tortes ju lutemi ta shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 3,760 Leke [$35.89 US - $40.10 CAD - 28.37 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,800 gr
Shkruaj Sasine
            Torte me zbukurim liqeni i mjelmave (kliko mbi foto per me shume)

E pershtashme per 12 racione.
Preferencen per shijen e tortes ju lutemi ta shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi per njesi: 3,480 Leke [$33.22 US - $37.11 CAD - 26.26 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr
Shkruaj Sasine
            Torte me zbukurim fushe futbolli (kliko mbi foto per me shume)

E pershtashme per 20 racione.
Preferencen per shijen e tortes ju lutemi ta shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi per njesi: 5,300 Leke [$50.59 US - $56.52 CAD - 40.00 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x35 cm
Shkruaj Sasine
            Torte me zbukurim Batman (drejtekendore) (kliko mbi foto per me shume)

E pershtashme per 20 racione.
Preferencen per shijen e tortes ju lutemi ta shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi per njesi: 5,700 Leke [$54.41 US - $60.78 CAD - 43.02 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,800 gr
Shkruaj Sasine
            Torte me zbukurim princesha kercimtare (kliko mbi foto per me shume)

E pershtashme per 20 racione.
Preferencen per shijen e tortes ju lutemi ta shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi per njesi: 5,500 Leke [$52.50 US - $58.65 CAD - 41.51 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 2,000 gr
Shkruaj Sasine
            Torte me zbukurim Harri Potter (kliko mbi foto per me shume)

E pershtashme per 20 racione.
Preferencen per shijen e tortes ju lutemi ta shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 4,900 Leke [$46.78 US - $52.25 CAD - 36.98 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 25 x 30 cm
Pesha: 2,000 gr
Shkruaj Sasine
            Torte me zbukurim Barbie (kliko mbi foto per me shume)

E pershtashme per 12 racione.
Preferencen per shijen e tortes ju lutemi ta shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 3,380 Leke [$32.27 US - $36.04 CAD - 25.51 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,500 gr
Shkruaj Sasine
            Torte me zbukurim Mermaidia (kliko mbi foto per me shume)

E pershtashme per 20 racione.
Preferencen per shijen e tortes ju lutemi ta shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 4,900 Leke [$46.78 US - $52.25 CAD - 36.98 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 2,000 gr
Shkruaj Sasine
            Qirinj numer (kliko mbi foto per me shume)

Qirinj numer per torta.
Ju mund te zgjidhni numrin nga 0 ne 9.
Vini re qe cmimi me poshte eshte per nje qiri.
Nqs ju doni nje kombinim me dy numra atehere shenoni numrin dy tek sasia.
Ju lutem shenoni numrin ose kombinimin me dy numra qe keni perzgjedhur tek  udhezime speciale qe do te ju shfaqet gjate porosise.

Cmimi per njesi: 150 Leke [$1.43 US - $1.60 CAD - 1.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Bakllava 1 kg (kliko mbi foto per me shume)

Bakllavaja eshte e vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Cmimi per njesi: 950 Leke [$9.07 US - $10.13 CAD - 7.17 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1 Kg
Shkruaj Sasine
            Bakllava 2 kg (kliko mbi foto per me shume)

Bakllavaja eshte e vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Cmimi per njesi: 1,900 Leke [$18.14 US - $20.26 CAD - 14.34 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 2 Kg
Shkruaj Sasine
            Vere me dy gota (kliko mbi foto per me shume)

Vere cilesore Chardoney, me vitprodhim 2007. E kualifikuar dhe certifikuar.
Paketimi permban dy gota vere dhe shishen 1Liter me Vol 12% .
Sygjerohet kryeisht per tu dhuruar ne raste festash dhe gezimesh familjare apo shoqerore.

Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$14.32 US - $16.00 CAD - 11.32 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Trigona (kliko mbi foto per me shume)

Trigonat jane te vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Cmimi per njesi: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1 Kg
Shkruaj Sasine
            Kompekaj (kliko mbi foto per me shume)

Kompekaj eshte i vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Cmimi per njesi: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1 Kg
Shkruaj Sasine
            Shendetlie (kliko mbi foto per me shume)

Shendetlija eshte e vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Cmimi per njesi: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1 Kg
Shkruaj Sasine
            Sheqerpare (kliko mbi foto per me shume)

Sheqerparja eshte e vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Cmimi per njesi: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1 Kg
Shkruaj Sasine
            Kadaif (kliko mbi foto per me shume)

Kadaifi eshte i vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Cmimi per njesi: 450 Leke [$4.30 US - $4.80 CAD - 3.40 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 500 gr
Shkruaj Sasine
            Kadaif 1 kg (kliko mbi foto per me shume)

Kadaifi eshte i vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Cmimi per njesi: 750 Leke [$7.16 US - $8.00 CAD - 5.66 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1 Kg
Shkruaj Sasine
            Torte sipas deshires tuaj - per 20 racione. (kliko mbi foto per me shume)

Me tutje do t'ju shfaqet nje vend ku ju mund te shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine".
Ju lutemi qe aty te shkruani preferencat tuaja per kete torte - si pershembull shijen, ngjyrat, formen, natyren e zbukurimit, shkrimin mbi torte, etj.


Cmimi per njesi: 4,300 Leke [$41.05 US - $45.86 CAD - 32.45 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Torte sipas deshires tuaj - per 25 racione. (kliko mbi foto per me shume)

Me tutje do t'ju shfaqet nje vend ku ju mund te shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine".
Ju lutemi qe aty te shkruani preferencat tuaja per kete torte - si pershembull shijen, ngjyrat, formen, natyren e zbukurimit, shkrimin mbi torte, etj.


Cmimi per njesi: 5,250 Leke [$50.12 US - $55.99 CAD - 39.62 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Torte sipas deshires tuaj - per 30 racione. (kliko mbi foto per me shume)

Me tutje do tju shfaqet nje vend ku ju mund te shkruani tek" Udhezime te vecanta per porosine".
Ju lutemi qe aty te shkruani preferencat tuaja per kete torte - si pershembull shijen, ngjyrat, formen, natyren e zbukurimit, shkrimin mbi torte, etj.


Cmimi per njesi: 6,200 Leke [$59.19 US - $66.12 CAD - 46.79 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Torte sipas deshires tuaj - per 40 racione. (kliko mbi foto per me shume)

Me tutje do t'ju shfaqet nje vend ku ju mund te shkruani tek" Udhezime te vecanta per porosine".
Ju lutemi qe aty te shkruani preferencat tuaja per kete torte - si pershembull shijen, ngjyrat, formen, natyren e zbukurimit, shkrimin mbi torte, etj.


Cmimi per njesi: 8,100 Leke [$77.32 US - $86.38 CAD - 61.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Gezuar Ditelindjen (kliko mbi foto per me shume)

Ky tullumbac eshte i vogel por shume domethenes per ate qe e merr.....

Cmimi per njesi: 150 Leke [$1.43 US - $1.60 CAD - 1.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 20x30 cm
Shkruaj Sasine
            Treshe (kliko mbi foto per me shume)

Treshe tullumbacash. Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure.
Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe.
Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosise.

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 25x30 cm
Shkruaj Sasine
            Tullumbac me forme zemre (kliko mbi foto per me shume)

Shkrimi ne tullumbac flet vete......

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Gezuar Ditelindjen (kliko mbi foto per me shume)

Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale.
Keta tullumbace jane me forme zemre ose rrumbullake.

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Princeshat (kliko mbi foto per me shume)

Tullumbac me Sindin te pikturuar mbi te (personazhe si Mbreti Luan, Pokahontas, Mickey Mouse do tju pleqenin gjithashtu).

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Arush (kliko mbi foto per me shume)

Bejini dikujt kete arush dhurate....
Arushi eshte nje nga dhuratat me te dashura si per femijet ashtu edhe per njeriun e zemres....

Cmimi per njesi: 750 Leke [$7.16 US - $8.00 CAD - 5.66 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Dhurate per Zemren (kliko mbi foto per me shume)

Dhurate e vecante per dike qe e do shume.
Ne kutine me formen e zemres gjendet nje arush i bardhe si mbajtese celesash, nje filxhan i vogel, 2 stilolapsa, nje zemer e kuqe, qiri aromatizues si dhe mbajtese qiriu e qelqte.
Te gjitha keto jane me zemra te kuqe, simbolin e dashurise.
Por ka dhe nje glob te vogel me nje arush qe shkruan Love.

Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$19.09 US - $21.33 CAD - 15.09 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine