Dergo tullumbaca ne Tirane per ditelindje apo cdo gezim

Ju lutemi vini re
Cmimet e meposhtme jane cmimet e pakices qe biznesi aplikon normalisht me klientelen e vendit.
Totalit te porosise ne me tutje do ti shtojme:
1- pagesen per sherbimin ne vend.
2- pagesen e sherbimit te dhurata.com
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 26 janar 2015 (E hene)
 
Shikoni llojshmerine e tullumbacave qe ne ju ofrojme per cdo lloj gezimi dhe festash.

Ne do ti cojme tullumbacat surprize kudo brenda qytetit te Tiranes ne adresen dhe afersisht kohen qe ju do te caktoni ne porosi.

Cdo preference ne lidhje me ngjyren e tullumbacave ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise qe do tju shfaqen me vone gjate plotesimit te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada


 Treshe (kliko mbi foto per me shume)


Treshe tullumbacash. Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure. Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe. Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosiseCmimi per njesi: 600 Leke [$5.25 US - $6.49 CAD - 4.55 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 25x30 cm
Shkruaj Sasine
            Tullumbac me Gezuar Ditelindjen (kliko mbi foto per me shume)


Ky tullumbac eshte i vogel por shume domethenes per ate qe e merr.Cmimi per njesi: 150 Leke [$1.31 US - $1.62 CAD - 1.14 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 20x30 cm
Shkruaj Sasine
            Gezuar ditelindjen 30x40 (kliko mbi foto per me shume)


Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale. Keta tullumbace jane me forme zemre ose rrumbullakeCmimi per njesi: 600 Leke [$5.25 US - $6.49 CAD - 4.55 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Princeshat (kliko mbi foto per me shume)


Tullumbac me Princeshat te pikturuar mbi te (personazhe si Mbreti Luan Pokahontas Mickey Mouse do tju pleqenin gjithashtu)Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.25 US - $6.49 CAD - 4.55 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Murlan (kliko mbi foto per me shume)


Tullumbac me personazhin Murlan te vizatuarCmimi per njesi: 600 Leke [$5.25 US - $6.49 CAD - 4.55 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 40x60 cm
Shkruaj Sasine
            Tullumbac me forme zemre (kliko mbi foto per me shume)


Shkrimi ne tullumbac flet veteCmimi per njesi: 600 Leke [$5.25 US - $6.49 CAD - 4.55 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Arush (kliko mbi foto per me shume)


Shoku me i mire ne krahCmimi per njesi: 700 Leke [$6.13 US - $7.57 CAD - 5.31 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 50x70 cm
Shkruaj Sasine
            Bretkose (kliko mbi foto per me shume)


Mos u cudisni nga kjo bretkose mund te dale dhe ndonje princesheCmimi per njesi: 650 Leke [$5.69 US - $7.03 CAD - 4.93 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 50x60 cm
Shkruaj Sasine
            Delfin (kliko mbi foto per me shume)


Kur te largoheni nga plazhi merreni dhe shokun tuaj te riCmimi per njesi: 900 Leke [$7.88 US - $9.73 CAD - 6.82 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 90x50 cm
Shkruaj Sasine
            Flutur (kliko mbi foto per me shume)


Po t'a lidhni me nje fije peri do ta shihni se nuk do ta mbani dotCmimi per njesi: 900 Leke [$7.88 US - $9.73 CAD - 6.82 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 45x75 cm
Shkruaj Sasine
            Kale (kliko mbi foto per me shume)


Kale te vertete nuk keni, ama ky eshte i teri juajiCmimi per njesi: 800 Leke [$7.00 US - $8.65 CAD - 6.06 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 40x70 cm
Shkruaj Sasine
            Tarzani (kliko mbi foto per me shume)


Heroi i XhunglesCmimi per njesi: 800 Leke [$7.00 US - $8.65 CAD - 6.06 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 60x50 cm
Shkruaj Sasine
            Lule Portokalli dhe jeshile (kliko mbi foto per me shume)


Tullumbacet krijojne nje lule artificialeCmimi per njesi: 700 Leke [$6.13 US - $7.57 CAD - 5.31 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 50x60 cm
Shkruaj Sasine
            Zorro (kliko mbi foto per me shume)


Heronjte e femijeve qe na shoqerojne kudoCmimi per njesi: 600 Leke [$5.25 US - $6.49 CAD - 4.55 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 60x50 cm
Shkruaj Sasine
            Kukull (kliko mbi foto per me shume)


Kompozim me tullumbace me formen e nje kukulleCmimi per njesi: 1,200 Leke [$10.50 US - $12.98 CAD - 9.09 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 40x80 cm
Shkruaj Sasine
            Peme jeshile dhe e verdhe (kliko mbi foto per me shume)


Kombinim tulumbacesh qe formojne nje pemeCmimi per njesi: 1,000 Leke [$8.75 US - $10.81 CAD - 7.58 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 45x70 cm
Shkruaj Sasine
            Kompozim (kliko mbi foto per me shume)


Kompozim me tullumbace te vegjel te futur brenda nje tulumbaci te madhCmimi per njesi: 1,200 Leke [$10.50 US - $12.98 CAD - 9.09 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 40x55 cm
Shkruaj Sasine
            Kompozim me arush (kliko mbi foto per me shume)


Kompozim me tullumbace dhe nje arush brenda, nje dhurate qe duhejCmimi per njesi: 1,600 Leke [$14.00 US - $17.30 CAD - 12.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 40x50 cm
Shkruaj Sasine
            Peme me tullumbaca (kliko mbi foto per me shume)


Kjo peme me tullumbaca do te mbledhe shume femije perrethCmimi per njesi: 2,200 Leke [$19.25 US - $23.79 CAD - 16.67 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 40x180 cm
Shkruaj Sasine
            Lule (kliko mbi foto per me shume)


Kjo lule egziston ne ngjyra te ndryshmeCmimi per njesi: 2,250 Leke [$19.69 US - $24.33 CAD - 17.05 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 40x100 cm
Shkruaj Sasine
            Kompozim lajmerimi (kliko mbi foto per me shume)


Lajmerojini te gjithe, u beme me vajzeCmimi per njesi: 3,800 Leke [$33.25 US - $41.10 CAD - 28.80 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 70x150 cm
Shkruaj Sasine
            Lepurush (kliko mbi foto per me shume)


Kompozim me shume tullumbace me trajten e nje lepurushi me ngjyra te ndryshmeCmimi per njesi: 2,500 Leke [$21.88 US - $27.04 CAD - 18.95 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 40x150 cm
Shkruaj Sasine
            Mighty Mouse (kliko mbi foto per me shume)


Personazhet me te dashur te femijeve ne tullumbacaCmimi per njesi: 700 Leke [$6.13 US - $7.57 CAD - 5.31 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 60x60 cm
Shkruaj Sasine
            SpiderMan (kliko mbi foto per me shume)


Personazhet me te dashur te femijeve ne tullumbacaCmimi per njesi: 500 Leke [$4.38 US - $5.41 CAD - 3.79 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Kukuvajka (kliko mbi foto per me shume)


Personazhet me te dashur te femijeve ne tullumbacaCmimi per njesi: 800 Leke [$7.00 US - $8.65 CAD - 6.06 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 85x70 cm
Shkruaj Sasine
            Gjeli (kliko mbi foto per me shume)


Personazhet e perrallave qe i gezojne femijetCmimi per njesi: 800 Leke [$7.00 US - $8.65 CAD - 6.06 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 80x60 cm
Shkruaj Sasine
            Zogu pushverdhe (kliko mbi foto per me shume)


Personazhet e perrallave qe i gezojne femijetCmimi per njesi: 800 Leke [$7.00 US - $8.65 CAD - 6.06 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 35x70 cm
Shkruaj Sasine
            Sponge-sponge (kliko mbi foto per me shume)


Personazhet qe u zgjojne kureshtjen femijeveCmimi per njesi: 800 Leke [$7.00 US - $8.65 CAD - 6.06 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 40x60 cm
Shkruaj Sasine
            Luani (kliko mbi foto per me shume)


Mbreti i kafsheve te pyllitCmimi per njesi: 800 Leke [$7.00 US - $8.65 CAD - 6.06 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 110x80 cm
Shkruaj Sasine
            Dora (kliko mbi foto per me shume)


Kjo eshte shume e mire per vajzat e voglaCmimi per njesi: 800 Leke [$7.00 US - $8.65 CAD - 6.06 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 100x80 cm
Shkruaj Sasine
            Sovik (kliko mbi foto per me shume)


Kapedanet e filmave multiplikativeCmimi per njesi: 800 Leke [$7.00 US - $8.65 CAD - 6.06 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 100x80 cm
Shkruaj Sasine
            Makaru (kliko mbi foto per me shume)


Kapedanet e filmave multiplikative per femijeCmimi per njesi: 800 Leke [$7.00 US - $8.65 CAD - 6.06 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 100x70 cm
Shkruaj Sasine
            Dhurate per Zemren (kliko mbi foto per me shume)

Dhurate e vecante per dike qe e do shume.
Ne kutine me formen e zemres gjendet nje arush i bardhe si mbajtese celesash, nje filxhan i vogel, 2 stilolapsa, nje zemer e kuqe, qiri aromatizues si dhe mbajtese qiriu e qelqte.
Te gjitha keto jane me zemra te kuqe, simbolin e dashurise.
Por ka dhe nje glob te vogel me nje arush qe shkruan Love.

Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$17.50 US - $21.63 CAD - 15.16 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Cokollata Mon Amour 650 Gr (kliko mbi foto per me shume)

Cokollata te fresketa me bajame te prodhuara ne dyqan ne menyre artizanale.
Kane shije te pakrahasueshme me cokollatat industriale.

Cmimi per njesi: 910 Leke [$7.96 US - $9.84 CAD - 6.90 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 650 gr
Shkruaj Sasine
            Cokollata Mon Amour 1 Kg (kliko mbi foto per me shume)

Cokollata te fresketa me bajame te prodhuara ne dyqan ne menyre artizanale.
Kane shije te pakrahasueshme me cokollatat industriale.

Cmimi per njesi: 1,400 Leke [$12.25 US - $15.14 CAD - 10.61 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine