Dhuroi dikujt nje shume dhurate per dyqanin e autorizuar Swarovski ne Tirane.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, ne do ta lajmerojme perfituesin e dhurates me telefon.
Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

 8,000 Leke [$71.38 US - $96.32 CAD - 63.64 EUR]

 10,000 Leke [$89.23 US - $120.40 CAD - 79.55 EUR]

 15,000 Leke [$133.84 US - $180.60 CAD - 119.33 EUR]

 20,000 Leke [$178.45 US - $240.80 CAD - 159.10 EUR]

 25,000 Leke [$223.06 US - $301.00 CAD - 198.88 EUR]

 30,000 Leke [$267.68 US - $361.20 CAD - 238.65 EUR]

 35,000 Leke [$312.29 US - $421.40 CAD - 278.43 EUR]

 40,000 Leke [$356.90 US - $481.60 CAD - 318.20 EUR]

 50,000 Leke [$446.13 US - $602.00 CAD - 397.75 EUR]

 60,000 Leke [$535.35 US - $722.40 CAD - 477.30 EUR]

 80,000 Leke [$713.80 US - $963.20 CAD - 636.40 EUR]

 100,000 Leke [$892.25 US - $1,204.00 CAD - 795.50 EUR]