KATEGORITE

Kush jemi ne

Dhurata.com eshte nje aktivitet i iniciuar ne vitin 2005 nga CodePassion Internet Services Inc (ose CPIS Inc), kompani Kanadeze me veprimtari ne fushen e teknologjise se informacionit.

Sot CPIS Inc. manaxhon dhe zhvillon veprimtarine nderkombetare te Dhurata.com, nderssa aktiviteti i Dhurata.com ne territorin e Republikes se Shqiperise implementohet nga kompania Shqiptare Optimus Web Services (ose OWS).

CPIS dhe OWS jane kompani qe perbehen nga njerez te zgjedhur me kujdes, qe punojne me passion, korrektesi, vizion dhe profesionalizem.

Puna jone eshte shperblyer nga falenderimet e perzemerta e te sinqerta te mijera klienteve Shqiptare e te huaj, te cilet kane provuar qe sherbimi yne nuk eshte thjeshte nje mekanizem porositje lulesh e dhuratash, por nje sherbim i kujdesshem personal qe transmeton ndjenjat tuaja tek te dashurit tuaj.Lexoni qindra pershtypje nga klientet »


Shkruaji nje te afermi apo miku per sherbimin e dhurata.com.