Taverna Ristozi me pronar Vasil Kace, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur tradicionale.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Taverna Ristozi do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Disa nga artikujt dhe cmimet e lokalit jane si vijon.
Ju lutemi vini re qe artikujt dhe cmimet mund te ndryshojne pa paralajmerim.

Prodhime peshku
- Peshk koran i skares .............. 800 leke
- Peshk levrek ...................... 600 leke
- Peshk koce ........................ 600 leke
- Peshk barbun. .................... 600 leke
- Peshk gjuze. ...................... 500 leke
- Peshk Gavro ....................... 400 leke
- Kallamar i skuqur ................. 600 leke
- Kallamar i skares ................. 600 leke
- Oktapod ........................... 600 leke
- Karkalec deti ..................... 1000 leke
- Midhje ............................. 500 leke

Mishrat
- Mish i pjekur shqere............... 1200 leke
- Kukurec ........................... 1100 leke
- Paridhaqe shqere .................. 1100 leke
- " derri ................... 1100 leke
- Berxolle vici...................... 550 leke
- " derri .................... 450 leke
- Biftek i mbushur me kackavall ..... 300 leke
- " vici i skares ............. 500 leke
- Melci te skares ................... 400 leke
- Shishqebab vici ................... 500 leke
- " derri ................. 450 leke


Adresa e lokalit:
Tek Ura e Drenoves, Korce.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada


 

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

 4,000 Leke [$41.11 US - $43.86 CAD - 30.10 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [$61.66 US - $65.79 CAD - 45.15 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 7,500 Leke [$77.08 US - $82.24 CAD - 56.44 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 4 persona.

 9,000 Leke [$92.49 US - $98.69 CAD - 67.73 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 11,000 Leke [$113.05 US - $120.62 CAD - 82.78 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6 persona.

 13,000 Leke [$133.60 US - $142.55 CAD - 97.83 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 7 persona.

 18,000 Leke [$184.99 US - $197.37 CAD - 135.45 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 10 persona.

 22,000 Leke [$226.09 US - $241.23 CAD - 165.55 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 12 persona.

 28,000 Leke [$287.76 US - $307.02 CAD - 210.70 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 15 persona.

 36,000 Leke [$369.97 US - $394.74 CAD - 270.90 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 20 persona.