KATEGORITE

Dyqanet e luleve, sherbimet e dhuratave e blerje ne tirane

Spa
Vesa Spa & Fitness ne Tirane
Dhuroi dikujt nje karte dhurate per Fitness Club, trajtim SPA, apo produkte beauty Malu Wilz.
Ne do tja dergojme karten surprize ne shtepi dhe ata mund te shkojne kur te deshirojne per ta konsumuar.
Karte dhurate per Fitness ose SPA ne Tirane »

 

Tullumbaca
Tullumbaca ne Tirane
Shikoni llojshmerine e tullumbacave qe ne ju ofrojme per cdo lloj gezimi dhe festash.

Ne do ti cojme tullumbacat surprize kudo brenda qytetit te Tiranes ne adresen dhe afersisht kohen qe ju do te caktoni ne porosi.
Dergoi dikujt nje apo disa tullumbaca te formave nga me te ndryshmet »

 

Restorant
La Boheme Restorant
La Boheme Restorant eshte nje vend ku ushqimi te shijon dhe pamja te mrekullon, ne dite shiu apo me diell ja vlen ta shikosh Tiranen nga kjo pike.
Nje restorant elitar e shume cilesor, i pershtatshem per cdo buxhet dhe nuk ka kufizime ne zgjedhje.
Paguaji dikujt nje darke ne restorantin elegant La Boheme »
 

Restorant
Far East Restorant
Restorant lluksoz me kuzhinen e tradites se lashte te lindjes se larget: Far East Restorant.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, ne do ta marrim ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke. Ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.
Paguaji dikujt nje darke ne restorantin elegant Far East »
 

Restorant
SKY CLUB Panoramic Bar Restorant
SKY CLUB eshte i vetmi Panoramic Bar Restorant, ne te cilin pamja e mrekullueshme nga lart e Tiranes gershetohet me kuzhinen dhe sherbimin cilesor.
Ketu do te gjeni nje shumellojshmeri gatimesh qe nga kuzhina tradicionale e deri ne kuzhinat nderkombetare. Sherbimi i kulturuar dhe profesional te jep ngrohtesine qe cdokush kerkon, per te kaluar disa ore te mrekullueshme larg zhurmes.
Paguaji dikujt nje darke ne piken me te larte te Tiranes »
 

Torta Artizanale ne Tirane
Torta
Torta Artizanale ne Tirane

Torta te prodhuara me mjeshteri dhe cilesi nga pasticeri artizanale.
Dhuro nje torte plus tullumbaca nese deshironi »

 

Torta
Torta ne Tirane
Ne dergojme surprize kudo ne Tirane dhe ne fshatrat e listuara, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.