Korca florists, gift shops, online shopping

Lule ne Korce dhe fshatra
Lule
Lule ne Korce dhe fshatra
Send flowers to Korca for any occasion from birthdays and anniversaries to sympathy.
We are the only service that delivers flowers to Korca Albania.
Click to see what we offer »

 

Torta
Torta ne Korce dhe fshatra
Ne ofrojme nje larmi te madhe tortash per cdo rast, dhe i dergojme ne Korce, Pogradec, Erseke dhe shume fshatra perreth.
Tortat e paraqitura ne vazhdim me figure mund te porositen edhe me shije te tjera si luleshtrydhe, banane, manafere, karamel dhe limoni.
Send someone a cake to Korca, Pogradec, Erseke and villages »

 

Restorant
Taverna Ristozi
Taverna Ristozi me pronar Vasil Kace, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur tradicionale.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Taverna Ristozi do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.
Click to see what we offer »
 

 

Read what hundreds of our clients have to say »