Tirana florists, gift shops, online shopping

Spa
Vesa Spa & Fitness ne Tirane
Dhuroi dikujt nje karte dhurate per Fitness Club, trajtim SPA, apo produkte beauty Malu Wilz.
Ne do tja dergojme karten surprize ne shtepi dhe ata mund te shkojne kur te deshirojne per ta konsumuar.
Click to see what we offer »

 

Torta
Torta ne Tirane
Order birthday cakes to Tirana and neighbouring towns.

If you like a greeting over the cake, please enter it at the "Special instructions".
Click to see what we offer »

 

Tullumbaca
Tullumbaca ne Tirane
Shikoni llojshmerine e tullumbacave qe ne ju ofrojme per cdo lloj gezimi dhe festash.

Ne do ti cojme tullumbacat surprize kudo brenda qytetit te Tiranes ne adresen dhe afersisht kohen qe ju do te caktoni ne porosi.
Click to see what we offer »

 

Restorant
SKY CLUB Panoramic Bar Restorant
SKY CLUB eshte i vetmi Panoramic Bar Restorant, ne te cilin pamja e mrekullueshme nga lart e Tiranes gershetohet me kuzhinen dhe sherbimin cilesor.
Ketu do te gjeni nje shumellojshmeri gatimesh qe nga kuzhina tradicionale e deri ne kuzhinat nderkombetare. Sherbimi i kulturuar dhe profesional te jep ngrohtesine qe cdokush kerkon, per te kaluar disa ore te mrekullueshme larg zhurmes.
Click to see what we offer »
 

Torta
Torta me figura ne Tirane
Torta me figura nga me te ndryshmet.
Ne do ta dergojme surprize kudo ne Tirane dhe ne fshatrat e listuara, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.
Click to see what we offer »

 

Shporta-Dhurate
Shporta dhurate
Gifts Baskets deliverd to Tirana Albania, made of quality chololates, fruit, drinks etc.
The ideal gift for him or for her, for your parents or your friends.
Send someone a gift basket »

 

Per-Femije
Lodra per femije
Not long ago, people believed that babies only needed food and love.
We thought babies could only start learning at the fifth or sixth month.
Click to see what we offer »
 

Lule
Lule ne Tirane
Fresh bouquets made with style and fantasy from the best florists in Tirana.

We will take a picture of the deliver