Taverna Ristozi me pronar Vasil Kace, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur tradicionale.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Taverna Ristozi do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Disa nga artikujt dhe cmimet e lokalit jane si vijon.
Ju lutemi vini re qe artikujt dhe cmimet mund te ndryshojne pa paralajmerim.

Prodhime peshku
- Peshk koran i skares .............. 800 leke
- Peshk levrek ...................... 600 leke
- Peshk koce ........................ 600 leke
- Peshk barbun. .................... 600 leke
- Peshk gjuze. ...................... 500 leke
- Peshk Gavro ....................... 400 leke
- Kallamar i skuqur ................. 600 leke
- Kallamar i skares ................. 600 leke
- Oktapod ........................... 600 leke
- Karkalec deti ..................... 1000 leke
- Midhje ............................. 500 leke

Mishrat
- Mish i pjekur shqere............... 1200 leke
- Kukurec ........................... 1100 leke
- Paridhaqe shqere .................. 1100 leke
- " derri ................... 1100 leke
- Berxolle vici...................... 550 leke
- " derri .................... 450 leke
- Biftek i mbushur me kackavall ..... 300 leke
- " vici i skares ............. 500 leke
- Melci te skares ................... 400 leke
- Shishqebab vici ................... 500 leke
- " derri ................. 450 leke


Adresa e lokalit:
Tek Ura e Drenoves, Korce.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na contact our customer service in Canada or Albania


 

Select an amount

We will call the person on the requested day and time.

 4,000 Leke [$33.54 US - $45.58 CAD - 31.82 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [$50.31 US - $68.37 CAD - 47.73 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 7,500 Leke [$62.89 US - $85.46 CAD - 59.66 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 4 persona.

 9,000 Leke [$75.46 US - $102.56 CAD - 71.60 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 11,000 Leke [$92.24 US - $125.35 CAD - 87.51 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6 persona.

 13,000 Leke [$109.00 US - $148.13 CAD - 103.42 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 7 persona.

 18,000 Leke [$150.93 US - $205.11 CAD - 143.19 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 10 persona.

 22,000 Leke [$184.47 US - $250.69 CAD - 175.01 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 12 persona.

 28,000 Leke [$234.78 US - $319.06 CAD - 222.74 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 15 persona.

 36,000 Leke [$301.86 US - $410.22 CAD - 286.38 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 20 persona.