How are you billed and what are the prices?

Porosite qe paguhen me karte krediti, faturohen ne dollare kanadeze (CAD) dhe kompania juaj e kartes se kreditit ben konvertimin ne monedhen tuaj.
Per shembull nese monedha juaj eshte EUR, blerja juaj tek dhurata.com ne shumen 30.00 CAD do te pasqyrohet ne faturen mujore te kartes se kreditit tuaj pak a shume si me poshte:
 
DATE ACTIVITY DESCRIPTION AMOUNT (EUR)
March 20 Codepassion Internet Services Etobicoke ON
Foreign Currency-CAD 30.00, Exchange-rate-1.47651
44.29

Ju lutemi mbani mend qe blerja tek dhurata.com do te pasqyrohet nen emrin: Codepassion Internet Services Etobicoke ON qe eshte emri i kompanise sone ne Kanada.

Porosite qe paguhen me menyra te tjera mund te faturohen ne dollare amerikane (USD), dollare kanadeze (CAD) ose Euro.

Totali i porosise perbehet nga tre komponente:
- Pagesa e mallit qe i dorezohet marresit, me cmimet normale te biznesit ne vend.
- Pagesa per sherbimin ne vend. Kliko ketu per me shume informacione per kete pagese.
- Pagesa e sherbimit te dhurata.com. Kliko ketu per me shume informacione per kete pagese.

Ju rekomandojme qe gjithashtu te lexoni marrja e dhurates si dhe politiken e rimbursimit.

Nese keni ndonje pyetje apo shqetesim ju lutemi lexoni pyetje-pergjigjet ose na kontaktoni.


Continue with your order »