Send birthday balloons to Tirana

Please note
Prices shown are the same as the ones the retailer applies to local clients.
We will next add:
1- Payment for shipping and handling.
2- Payment for dhurata.com service.
 
Earliest delivery: 21 december 2014 (Sunday)
 
Shikoni llojshmerine e tullumbacave qe ne ju ofrojme per cdo lloj gezimi dhe festash.

Ne do ti cojme tullumbacat surprize kudo brenda qytetit te Tiranes ne adresen dhe afersisht kohen qe ju do te caktoni ne porosi.

Cdo preference ne lidhje me ngjyren e tullumbacave ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise qe do tju shfaqen me vone gjate plotesimit te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na contact our customer service in Canada or Albania


 Treshe (click photo for more)


Treshe tullumbacash. Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure. Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe. Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosisePrice per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 25x30 cm
Enter Quantity
            Tullumbac me Gezuar Ditelindjen (click photo for more)


Ky tullumbac eshte i vogel por shume domethenes per ate qe e merr.Price per unit: 150 Leke [$1.43 US - $1.60 CAD - 1.13 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 20x30 cm
Enter Quantity
            Gezuar ditelindjen 30x40 (click photo for more)


Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale. Keta tullumbace jane me forme zemre ose rrumbullakePrice per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            Princeshat (click photo for more)


Tullumbac me Princeshat te pikturuar mbi te (personazhe si Mbreti Luan Pokahontas Mickey Mouse do tju pleqenin gjithashtu)Price per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            Murlan (click photo for more)

Tullumbac me personazhin Murlan te vizatuar


Price per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 40x60 cm
Enter Quantity
            Tullumbac me forme zemre (click photo for more)


Shkrimi ne tullumbac flet vetePrice per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            Arush (click photo for more)

Shoku me i mire ne krah


Price per unit: 700 Leke [$6.68 US - $7.46 CAD - 5.28 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 50x70 cm
Enter Quantity
            Bretkose (click photo for more)

Mos u cudisni nga kjo bretkose mund te dale dhe ndonje princeshe


Price per unit: 650 Leke [$6.20 US - $6.93 CAD - 4.91 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 50x60 cm
Enter Quantity
            Delfin (click photo for more)

Kur te largoheni nga plazhi merreni dhe shokun tuaj te ri


Price per unit: 900 Leke [$8.59 US - $9.60 CAD - 6.79 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 90x50 cm
Enter Quantity
            Flutur (click photo for more)

Po t'a lidhni me nje fije peri do ta shihni se nuk do ta mbani dot


Price per unit: 900 Leke [$8.59 US - $9.60 CAD - 6.79 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 45x75 cm
Enter Quantity
            Kale (click photo for more)

Kale te vertete nuk keni, ama ky eshte i teri juaji


Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 40x70 cm
Enter Quantity
            Tarzani (click photo for more)

Heroi i Xhungles


Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 60x50 cm
Enter Quantity
            Lule Portokalli dhe jeshile (click photo for more)

Tullumbacet krijojne nje lule artificiale


Price per unit: 700 Leke [$6.68 US - $7.46 CAD - 5.28 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 50x60 cm
Enter Quantity
            Zorro (click photo for more)

Heronjte e femijeve qe na shoqerojne kudo


Price per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 60x50 cm
Enter Quantity
            Kukull (click photo for more)

Kompozim me tullumbace me formen e nje kukulle


Price per unit: 1,200 Leke [$11.46 US - $12.80 CAD - 9.06 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 40x80 cm
Enter Quantity
            Peme jeshile dhe e verdhe (click photo for more)

Kombinim tulumbacesh qe formojne nje peme


Price per unit: 1,000 Leke [$9.55 US - $10.66 CAD - 7.55 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 45x70 cm
Enter Quantity
            Kompozim (click photo for more)

Kompozim me tullumbace te vegjel te futur brenda nje tulumbaci te madh


Price per unit: 1,200 Leke [$11.46 US - $12.80 CAD - 9.06 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 40x55 cm
Enter Quantity
            Kompozim me arush (click photo for more)

Kompozim me tullumbace dhe nje arush brenda, nje dhurate qe duhej


Price per unit: 1,600 Leke [$15.27 US - $17.06 CAD - 12.07 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 40x50 cm
Enter Quantity
            Peme me tullumbaca (click photo for more)

Kjo peme me tullumbaca do te mbledhe shume femije perreth


Price per unit: 2,200 Leke [$21.00 US - $23.46 CAD - 16.60 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 40x180 cm
Enter Quantity
            Lule (click photo for more)

Kjo lule egziston ne ngjyra te ndryshme


Price per unit: 2,250 Leke [$21.48 US - $23.99 CAD - 16.98 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 40x100 cm
Enter Quantity
            Kompozim lajmerimi (click photo for more)

Lajmerojini te gjithe, u beme me vajze


Price per unit: 3,800 Leke [$36.27 US - $40.52 CAD - 28.68 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 70x150 cm
Enter Quantity
            Lepurush (click photo for more)


Kompozim me shume tullumbace me trajten e nje lepurushi me ngjyra te ndryshmePrice per unit: 2,500 Leke [$23.86 US - $26.66 CAD - 18.87 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 40x150 cm
Enter Quantity
            Mighty Mouse (click photo for more)

Personazhet me te dashur te femijeve ne tullumbaca


Price per unit: 700 Leke [$6.68 US - $7.46 CAD - 5.28 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 60x60 cm
Enter Quantity
            SpiderMan (click photo for more)

Personazhet me te dashur te femijeve ne tullumbaca


Price per unit: 500 Leke [$4.77 US - $5.33 CAD - 3.77 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            Kukuvajka (click photo for more)

Personazhet me te dashur te femijeve ne tullumbaca


Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 85x70 cm
Enter Quantity
            Gjeli (click photo for more)

Personazhet e perrallave qe i gezojne femijet


Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 80x60 cm
Enter Quantity
            Zogu pushverdhe (click photo for more)

Personazhet e perrallave qe i gezojne femijet


Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 35x70 cm
Enter Quantity
            Sponge-sponge (click photo for more)

Personazhet qe u zgjojne kureshtjen femijeve


Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 40x60 cm
Enter Quantity
            Luani (click photo for more)

Mbreti i kafsheve te pyllit


Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 110x80 cm
Enter Quantity
            Dora (click photo for more)

Kjo eshte shume e mire per vajzat e vogla


Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 100x80 cm
Enter Quantity
            Sovik (click photo for more)

Kapedanet e filmave multiplikative


Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 100x80 cm
Enter Quantity
            Makaru (click photo for more)

Kapedanet e filmave multiplikative per femije


Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 100x70 cm
Enter Quantity
            Arush (click photo for more)

Bejini dikujt kete arush dhurate....
Arushi eshte nje nga dhuratat me te dashura si per femijet ashtu edhe per njeriun e zemres....

Price per unit: 750 Leke [$7.16 US - $8.00 CAD - 5.66 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Dhurate per Zemren (click photo for more)

Dhurate e vecante per dike qe e do shume.
Ne kutine me formen e zemres gjendet nje arush i bardhe si mbajtese celesash, nje filxhan i vogel, 2 stilolapsa, nje zemer e kuqe, qiri aromatizues si dhe mbajtese qiriu e qelqte.
Te gjitha keto jane me zemra te kuqe, simbolin e dashurise.
Por ka dhe nje glob te vogel me nje arush qe shkruan Love.

Price per unit: 2,000 Leke [$19.09 US - $21.33 CAD - 15.09 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Cokollat Mon Amour 650 Gr (click photo for more)

Chocolates with almonds produced fresh in the shop every day.
Their taste is incomparable to industrial chocolates.

Price per unit: 910 Leke [$8.69 US - $9.70 CAD - 6.87 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 650 gr
Enter Quantity
            Cokollata Mon Amour 1 Kg (click photo for more)

Chocolates with almonds produced fresh in the shop every day.
Their taste is incomparable to industrial chocolates.

Price per unit: 1,400 Leke [$13.36 US - $14.93 CAD - 10.57 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity