Send cakes to Tirana Albania

Please note
Prices shown are the same as the ones the retailer applies to local clients.
We will next add:
1- Payment for shipping and handling.
2- Payment for dhurata.com service.
 
Earliest delivery: 29 november 2014 (Saturday)
 
Ne dergojme surprize kudo ne Tirane dhe ne fshatrat e listuara, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na contact our customer service in Canada or Albania


 Torte me bajame dhe kokos (click photo for more)

Perberesit kryesore te kesaj torte jane pandispanja dhe kremi me shijen e bajames e te kokosit.
Pandispanja eshte ne 2 ose 3 shtresa dhe eshte shume e lehte dhe e bute, kjo ben qe torta te serviret per t'u ngrene me luge.
Torta ka shijen e bajames dhe eshte e veshur anash me grimca kokosi te bluar.
E pershtatshme per 12 racione.
Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Price per unit: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr
Enter Quantity
            Artisan Postcards 1 (click photo for more)

They say that memories are treasures!
Enrich a heart full of love and joy. 
Create a beautiful memory  by sending an artistic postcard, worked entirely by hand.
Accessories in postcard are available in some colors. 
If you have any color preference for this postcard, you can write it down on "Special Instruction" section that will show up in the next pages of this order.

Price per unit: 250 Leke [$2.39 US - $2.67 CAD - 1.89 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Artisan Postcards 2 (click photo for more)

They say that memories are treasures!
Enrich a heart full of love and joy. 
Create a beautiful memory  by sending an artistic postcard, worked entirely by hand.
Accessories in postcard are available in some colors. 
If you have any color preference for this postcard, you can write it down on "Special Instruction" section that will show up in the next pages of this order.

Price per unit: 250 Leke [$2.39 US - $2.67 CAD - 1.89 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Torte me fruta pylli (click photo for more)

Perberesit kryesore te kesaj torte jane pandispanja dhe kremi miks me shije majoshe.
Pandispanja eshte ne 2 ose 3 shtresa dhe eshte shume e lehte dhe e bute, kjo ben qe torta te serviret per t'u ngrene me luge.
Perberja e kremit ka boronice, manaferra, luleshtrydhe, etj.
E pershtatshme per 12 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr

Enter Quantity
            Torte me geshtenje (click photo for more)

Perberesit kryesore te kesaj torte jane pandispanja dhe kremi me shijen e geshtenjes.
Pandispanja eshte ne 2 ose 3 shtresa dhe eshte shume e lehte dhe e bute, kjo ben qe torta te serviret per t'u ngrene me luge.
Eshte torte shume e shijshme.
E pershtatshme per 12 racione.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr

Enter Quantity
            Torte parfe ose semifredo e zbukuruar (click photo for more)


Price per unit: 2,200 Leke [$21.00 US - $23.46 CAD - 16.60 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr
Enter Quantity
            Torte karmelize (click photo for more)


Price per unit: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr
Enter Quantity
            Torte parfe (click photo for more)


Price per unit: 2,400 Leke [$22.91 US - $25.59 CAD - 18.11 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr
Enter Quantity
            Torte semifredo (click photo for more)


Price per unit: 2,400 Leke [$22.91 US - $25.59 CAD - 18.11 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr
Enter Quantity
            Torte serrana (click photo for more)


Price per unit: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr
Enter Quantity
            Torte tiramisu (click photo for more)


Price per unit: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr
Enter Quantity
            Torte me shije lajthie (click photo for more)


Price per unit: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr
Enter Quantity
            Truf me shije cokollate (click photo for more)


Price per unit: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr
Enter Quantity
            Zup anglez (click photo for more)


Price per unit: 2,280 Leke [$21.76 US - $24.31 CAD - 17.21 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr
Enter Quantity
            Torte me zbukurim Batman (click photo for more)


Price per unit: 5,700 Leke [$54.41 US - $60.78 CAD - 43.02 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x35 cm
Enter Quantity
            Torte me zbukurim zogu pushverdhe (click photo for more)


Price per unit: 3,380 Leke [$32.27 US - $36.04 CAD - 25.51 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr
Enter Quantity
            Torte me zbukurim Superman (click photo for more)


Price per unit: 3,760 Leke [$35.89 US - $40.10 CAD - 28.37 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,800 gr
Enter Quantity
            Torte me zbukurim liqeni i mjelmave (click photo for more)


Price per unit: 3,480 Leke [$33.22 US - $37.11 CAD - 26.26 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr
Enter Quantity
            Torte me zbukurim fushe futbolli (click photo for more)


Price per unit: 5,300 Leke [$50.59 US - $56.52 CAD - 40.00 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x35 cm
Enter Quantity
            Torte me zbukurim Batman (drejtekendore) (click photo for more)Price per unit: 5,700 Leke [$54.41 US - $60.78 CAD - 43.02 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,800 gr

Enter Quantity
            Torte me zbukurim princesha kercimtare (click photo for more)


Price per unit: 5,500 Leke [$52.50 US - $58.65 CAD - 41.51 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 2,000 gr
Enter Quantity
            Torte me zbukurim Harri Potter (click photo for more)


Price per unit: 4,900 Leke [$46.78 US - $52.25 CAD - 36.98 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 25 x 30 cm
Weight: 2,000 gr
Enter Quantity
            Torte me zbukurim Barbie (click photo for more)


Price per unit: 3,380 Leke [$32.27 US - $36.04 CAD - 25.51 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1,500 gr
Enter Quantity
            Torte me zbukurim Mermaidia (click photo for more)


Price per unit: 4,900 Leke [$46.78 US - $52.25 CAD - 36.98 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 2,000 gr
Enter Quantity
            Candle number (click photo for more)


Number candles for the cake.

You can choose any number combination from 0 to 9 in the special instructions that will be shown during the order.

Price per unit: 300 Leke [$2.86 US - $3.20 CAD - 2.26 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Number Candel (click photo for more)

Number candles for the cake.

You can write the number you want from 1 to 9 in the special instructions that will be shown during the order.

Price per unit: 150 Leke [$1.43 US - $1.60 CAD - 1.13 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Bakllava 1 kg (click photo for more)

Bakllavaja eshte e vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Price per unit: 950 Leke [$9.07 US - $10.13 CAD - 7.17 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1 Kg
Enter Quantity
            Bakllava 2 kg (click photo for more)

Bakllavaja eshte e vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Price per unit: 1,900 Leke [$18.14 US - $20.26 CAD - 14.34 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 2 Kg
Enter Quantity
            Trigona (click photo for more)

Trigonat jane te vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1 Kg
Enter Quantity
            Kompekaj (click photo for more)

Kompekaj eshte i vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1 Kg
Enter Quantity
            Shendetlie (click photo for more)

Shendetlija eshte e vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1 Kg
Enter Quantity
            Sheqerpare (click photo for more)

Sheqerparja eshte e vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Price per unit: 800 Leke [$7.64 US - $8.53 CAD - 6.04 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1 Kg
Enter Quantity
            Kadaif (click photo for more)

Kadaifi eshte i vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Price per unit: 450 Leke [$4.30 US - $4.80 CAD - 3.40 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 500 gr
Enter Quantity
            Kadaif 1 kg (click photo for more)

Kadaifi eshte i vendosur ne kuti njeperdorimshme.

Price per unit: 750 Leke [$7.16 US - $8.00 CAD - 5.66 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Weight: 1 Kg
Enter Quantity
            Torte sipas deshires tuaj - per 20 racione. (click photo for more)


Price per unit: 4,300 Leke [$41.05 US - $45.86 CAD - 32.45 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Torte sipas deshires tuaj - per 25 racione. (click photo for more)


Price per unit: 5,250 Leke [$50.12 US - $55.99 CAD - 39.62 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Torte sipas deshires tuaj - per 30 racione. (click photo for more)


Price per unit: 6,200 Leke [$59.19 US - $66.12 CAD - 46.79 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Torte sipas deshires tuaj - per 40 racione. (click photo for more)


Price per unit: 8,100 Leke [$77.32 US - $86.38 CAD - 61.13 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Happy Birthday (click photo for more)

Balloon Happy Birthday 

Price per unit: 150 Leke [$1.43 US - $1.60 CAD - 1.13 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 20x30 cm
Enter Quantity
            Balloons (click photo for more)

Three simple Balloon.....

Price per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 25x30 cm
Enter Quantity
            I Love You (click photo for more)

 I love you......

Price per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            Happy Birthday (click photo for more)

Happy Birthday....

Price per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            Princesses (click photo for more)

The Princesses 

Price per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            Arush (click photo for more)

Bejini dikujt kete arush dhurate....
Arushi eshte nje nga dhuratat me te dashura si per femijet ashtu edhe per njeriun e zemres....

Price per unit: 750 Leke [$7.16 US - $8.00 CAD - 5.66 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Dhurate per Zemren (click photo for more)

Dhurate e vecante per dike qe e do shume.
Ne kutine me formen e zemres gjendet nje arush i bardhe si mbajtese celesash, nje filxhan i vogel, 2 stilolapsa, nje zemer e kuqe, qiri aromatizues si dhe mbajtese qiriu e qelqte.
Te gjitha keto jane me zemra te kuqe, simbolin e dashurise.
Por ka dhe nje glob te vogel me nje arush qe shkruan Love.

Price per unit: 2,000 Leke [$19.09 US - $21.33 CAD - 15.09 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Një dhuratë që vjen nga zemra! (click photo for more)

Kornize ne formen e zemres, ku mund te vendosesh foton qe deshiron, mes zemrave te vogla te kuqe qe lodrojne....
Dhurate e bukur per.... Njeriun e Zemres ....

Price per unit: 1,400 Leke [$13.36 US - $14.93 CAD - 10.57 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity