Send flowers to Germany

Prices below include all the service fees.

 
Earliest delivery: 22 december 2014 (Monday)
 
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Gjermania.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.
Ky dyqan do ta coje buqeten surprize ne adresen dhe ne diten e caktuar nga ju. Ne mes te buqetes marresi do te gjeje nje kartoline me mesazhin tuaj.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na contact our customer service in Canada or Albania
 


 Multi-coloured roses (click photo for more)

31 multi-coloured roses.


Price per unit: 53.00 EUR [$72.09 US - $80.53 CAD]
Enter Quantity
            The Romantic Bouquet (click photo for more)

You'll love the romantic charm of this pretty cameo of seasonal colours...


Price per unit: 54.00 EUR [$73.45 US - $82.05 CAD]
Enter Quantity