Send flowers to Italy

Prices below include all service fees.
 
Earliest delivery: 23 february 2017 (Thursday)
 
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Italia.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Shume dyqane lulesh ne Itali nuk punojne diten e Diele dhe diten e Hene prandaj dergesa ne keto dite nuk eshte e garantuar

Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na contact our customer service in Canada or Albania
 


 12 Roses - Colour Choice (click photo for more)

12 Roses
Each roses has its colour, chose yours.
Please chose a colour: Red, yellow, orange, pink, white.


Price per unit: 84.00 EUR [$95.17 US - $125.09 CAD]
Enter Quantity
            Bouquet mixed flowers (click photo for more)

Bouquet with San Carlini (mini-chrysanthemum), roses, lisianthus, hypericum and decorative greenery.


Price per unit: 75.00 EUR [$84.98 US - $111.68 CAD]
Enter Quantity
            Cassiopea bouquet (click photo for more)

Surprise her with the delicate scent of her favourite flower!
Bouquet with little pink carnation, white flowers, gypsophila and decoration greenery.


Price per unit: 57.00 EUR [$64.58 US - $84.88 CAD]
Enter Quantity