Send gift baskets to Tirana

Please note
Prices shown are the same as the ones the retailer applies to local clients.
We will next add:
1- Payment for shipping and handling.
2- Payment for dhurata.com service.
 
Earliest delivery: 28 november 2014 (Friday)
 
Ne ofrojme shporta dhurate qe permbajne kuti me pako me cokollatata te ndryshme, shishe me pije, fruta etj, te gjitha te zgjedhura me kujdes si artikujt me cilesore qe importohen e tregetohen ne Shqiperi.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na contact our customer service in Canada or Albania
 


 



Shporte 3000 (click photo for more)


Shporte me cokollata 'Milka', 'Confina', 'Tofee', 'Schogetten' dhe me karamele minifruta 'Gelo', 'Milka', etj.



Price per unit: 3,000 Leke [$28.64 US - $31.99 CAD - 22.64 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 37x37x37 cm
Enter Quantity
            



Shporte 3500 (click photo for more)


Shporte me vere 'Merlot' dhe me cokollata 'Milka', 'Confina', 'Tofee' 'Schogetten', etj.



Price per unit: 3,500 Leke [$33.41 US - $37.32 CAD - 26.41 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 37x37x37 cm
Enter Quantity
            



Shporte 4000 (click photo for more)


Shporte me vere 'Merlot'; me cokollata 'Milka', 'Confina', 'Tofee' dhe biskota 'Grancereale', 'Doricrem', etj



Price per unit: 4,000 Leke [$38.18 US - $42.66 CAD - 30.19 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 45x27x37 cm
Enter Quantity
            



Shporte 4500 (click photo for more)


Shporte me Shampanje; me cokollata 'Milka', 'Konfina', 'Tofee', 'Schogetten'; me biskota 'Grancereale', 'Doricrem'; me karamele 'Gelo', 'Milka' dhe me vafer 'Chocco', 'Jaffa' etj.



Price per unit: 4,500 Leke [$42.96 US - $47.99 CAD - 33.96 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 45x27x37 cm
Enter Quantity
            



Fruta ne shporte (click photo for more)


Fruta ne shporte Shporta permban : Molle te kuqe, te verdha ose jeshile, Dardhe te verdha ose jeshile, Portokalle, Pjeshke dhe Nektarina. Frutat jane te fresketa dhe cilesi e pare.
Permbajtja e shportes mund te ndryshoje pjeserisht ne varesi te sezonit.
Shportat ne foto jane me material mbushes ne fund, por ne ne Shqiperi nuk perdorim material mbushes dhe per kete arsye shporta mund te duket me pak voluminoze se ne figure.


Price per unit: 2,400 Leke [$22.91 US - $25.59 CAD - 18.11 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            



Fruta me vere (click photo for more)

Fruta me vere Shporta permban : Nje shishe vere Italiane 750 ml, Molle te kuqe, te verdha ose jeshile, Dardhe te verdha ose jeshile, Portokalle, Pjeshke dhe Nektarina. Frutat jane te fresketa dhe cilesi e pare.
Permbajtja e shportes mund te ndryshoje pjeserisht ne varesi te sezonit.
Shportat ne foto jane me material mbushes ne fund, por ne ne Shqiperi nuk perdorim material mbushes dhe per kete arsye shporta mund te duket me pak voluminoze se ne figure.


Price per unit: 3,200 Leke [$30.55 US - $34.12 CAD - 24.15 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            



Bath and Spa for Her (click photo for more)


Shporta permban : Shampo trupi dhe koke, deodorant, anti djers dhe qirinj.
Te gjithe artikujt jane te linjes Isana



Price per unit: 3,800 Leke [$36.27 US - $40.52 CAD - 28.68 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            



Bath and Spa for Him (click photo for more)


Shporta permban : Shampo trupi dhe koke, deodorant, aftershave, anti djers dhe shkume rroje.
Te gjithe artikujt jane te linjes Isana.



Price per unit: 3,800 Leke [$36.27 US - $40.52 CAD - 28.68 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            



Happy Birthday (click photo for more)

Balloon Happy Birthday

Price per unit: 150 Leke [$1.43 US - $1.60 CAD - 1.13 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 20x30 cm
Enter Quantity
            



Balloons (click photo for more)

Three simple Balloon...

Price per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 25x30 cm
Enter Quantity
            



I Love You (click photo for more)

I love you.....

Price per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            



Happy Birthday (click photo for more)

Happy birthday

Price per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            



Princesses (click photo for more)

The Princesses

Price per unit: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            



Arush (click photo for more)

Bejini dikujt kete arush dhurate....
Arushi eshte nje nga dhuratat me te dashura si per femijet ashtu edhe per njeriun e zemres....

Price per unit: 750 Leke [$7.16 US - $8.00 CAD - 5.66 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            



Dhurate per Zemren (click photo for more)

Dhurate e vecante per dike qe e do shume.
Ne kutine me formen e zemres gjendet nje arush i bardhe si mbajtese celesash, nje filxhan i vogel, 2 stilolapsa, nje zemer e kuqe, qiri aromatizues si dhe mbajtese qiriu e qelqte.
Te gjitha keto jane me zemra te kuqe, simbolin e dashurise.
Por ka dhe nje glob te vogel me nje arush qe shkruan Love.

Price per unit: 2,000 Leke [$19.09 US - $21.33 CAD - 15.09 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            



Një dhuratë që vjen nga zemra! (click photo for more)

Kornize ne formen e zemres, ku mund te vendosesh foton qe deshiron, mes zemrave te vogla te kuqe qe lodrojne....
Dhurate e bukur per.... Njeriun e Zemres ....

Price per unit: 1,400 Leke [$13.36 US - $14.93 CAD - 10.57 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity