Dyqanet e luleve, sherbimet e dhuratave e blerje ne Tepelene

Lule ne Tepelene
Lule
Lule ne Tepelene
Buqeta me lule te fresketa ne Tepelene dhe fshatrat perreth.
Dyqani yne ne Tepelene tregeton lule natyrale te fresketa te vendit dhe te importuara nga jashte.
Porosit tani