Bli suvenire ikona shqiptare me gdhendje artistike ne dru

Vini re: Cmimeve te meposhteme do ti shtohet tarifa per postimin.

 
Punime artistike gdhendje ne dru nga piktori Petro Lufta.
Artikullin qe do te blini per vete ose per dike si dhurate, ne do tjua postojme brenda dy ditesh nga marrja e porosise.

Ky lloj suveniri eshte ideal per te dashurit apo miqte tuaj vendas e te huaj.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Ikona e Jizu Krishtit (kliko mbi foto per me shume)
Ikona e Jizu Krishtit e cila eshte punuar me tekniken maqedonase e gjetur si prototip ne Manastirin e Ohrit . Eshte punuar shpeshhere nga ikonografi i famshem shqiptar David Selenica. Kjo ikone quhet ndryshe "i gjithepushtetshmi" ose Pantokrato. Eshte punuar me tekniken me te vjeter,bojera dheu dhe te verdhe veze. Perdoret florir 23 karat.Druri eshte i stazhionuar dhe e gjithe piktura eshte punuar mbi bezee ngjitur ne dru.

Cmimi per njesi: 250.00 EUR [$309.98 US - $392.16 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Pesha: 500 gr
Shkruaj Sasine
            Ikona Glikofilusa (kliko mbi foto per me shume)
Ikona Glikofilusa,Puthja e Embel.qyhet e tille sepse edhe vete pozicioni I Zonjes Shen Mari me Krishtin foshnje eshte i tille.Teknika e perdorur eshte me afer shkolles se Theofanit te Cretes duke kujtuar se origjnali nga e cila eshte mare kjo ikone eshte punuar me tekniken Paleologe.Ikona ka permasa 24cm me 30 cm. Teknika ne dru .tempera (bojra dheu me te verdh veze)eshte perdorur flori 23 karat

Cmimi per njesi: 180.00 EUR [$223.18 US - $282.36 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 24x30 cm
Pesha: 350 gr
Shkruaj Sasine
            Pantokrator (kliko mbi foto per me shume)
Ikona e Krishtit,Pantokrator,eshte prototip I shkolles se maqedonise me ne krye Manuel Panselinos.Teknika e pikturimit Tempera mbi dru,eshte perdorur flori 23 karat

Cmimi per njesi: 240.00 EUR [$297.58 US - $376.48 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Pesha: 500 gr
Shkruaj Sasine
            Ikona e Trinise se Shenjte (kliko mbi foto per me shume)
Ikona e Trinise se Shenjte.Prototip I shkoles se ikonografit Rus Andrey Rublov .paraqiten Ati Biri she Shpirti I Shenjte.Teknika e pikturimit Tempera mbi dru.

Cmimi per njesi: 250.00 EUR [$309.98 US - $392.16 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Pesha: 500 gr
Shkruaj Sasine
            Shen Naumi (kliko mbi foto per me shume)
Ikona e shen Naumit.prototip shqiptar.e gjetur ne manastirin e Voskopojes dhe te Ohrit.i perket shkolles Paleologe.Teknika e pikurimit tempera mbi dru

Cmimi per njesi: 200.00 EUR [$247.98 US - $313.73 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Pesha: 500 gr
Shkruaj Sasine
            Shen Elena (kliko mbi foto per me shume)
Ikona e shen Elenes.nenes se Shen Kostandinit ,e paratqitur me Kryqin e nderuar.origjinali I kesaj ikone eshte e punuar nga ikonografi shqiptar Onufri,teknika eshte e shkolles se Beratit pra Postbizantine.teknika e pikturimit tempera mbi dru,eshte perdorur flori 23 karat

Cmimi per njesi: 250.00 EUR [$309.98 US - $392.16 CAD]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohet pagesa e sherbimit)
Permasa: 30x42 cm
Pesha: 500 gr
Shkruaj Sasine