USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Dekorim Festash ne Tirane

Offrojme llojshmeri dekorimesh qe zbukurojne ambientin dhe shtojne gezimin e cdo lloj festimi.
Ne do ta bejme dekorimin surprize ne adresen dhe kohen qe ju do te caktoni ne porosi.

Dekor Per Festa

Dekor Per Festa

Dekorimi i ambientit perfshin:

1- Rrethin me rrjete dhe bazamentin e mbuluar nga nje cope me temina.
2- Emrin me drita.
3- Numrin me drita.
4- Varg i cregullt me tullumbaca 3-4 m.
5- Ndricim dekorativ me dy projektor me ngjyra.
6- Ambazhur dekorativ me pese llampa.
7- Tullumbaca te fryre me helium 20 cope.
8- Tullumbaca te fryre me ajer per ne toke ose petale artificiale.
9- Tavoline cilindrike ose katrore per vendosjen e embelsires.
10- Mbajtese torte.
11- Kurore princeshe ose mbreti per personin qe ka ditelindjen.
12- Transportin dhe dekorimin ne ambientin e kerkuar.
13- Garantim sherbimi korrekt dhe profesional me eksperiencen shumevjecare.

Lartesia minimale e dekorimit 2.2m.
Tullumbacet mund te mbahen nga klienti perfitues, ndersa elementet e tjere dekorative ne do t'i marrim mbrapsht ne fund te festes.

Cmimi origjinal: 25,000 Leke