Dergo dhurata ne Athine Greqi

Dergesa me e pare: 22 janar 2019 (E marte)

Cmimet me poshte jane ekzaktesisht cmimet e dyqanit.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Dhurata dhe shporta dhurate ne Athine dhe zonat perreth.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Shporte me 2 shishe Vere dhe Cokollata

Shporte me 2 shishe Vere dhe Cokollata

Ky kompozim ne formen e nje shporte perbehet nga:
nje shishe vere e kuqe ''Cabernet Sauvignon'' 750 ml
dhe nje shishe vere e bardhe 750 ml,
nje kuti me cokollata te ndryshme,
nje pako me mini biskota speciale ''Papadopoulou'',
si edhe nje pako tjeter me cokollata te vogla te mbushura me shije luleshtrydhe, milfey dhe kakao.

Nje dhurate e mrekullueshme dhe shume e pershtatshme per ti derguar miqve dhe familjareve tuaj te dashur dhe per t'ju uruar nga larg festa te ndryshme familjare si p.sh. fejesa, martesa, ditelindje, pervjetore, diplomime, festen e Nenes, festen e Babait etj.

Shporta e kashtes qe shihet ne fotografi mund te kete ndonje ndryshim shume te vogel per sa i perket ngjyres dhe madhesise (por jo permbajtjes se saj).


Cmimi origjinal
45.00 EUR
Sasia
            

Shporte me 3 shishe Vere dhe Cokollata

Shporte me 3 shishe Vere dhe Cokollata

Ky kompozim ne formen e nje shporte e cila perbehet nga:
nje shishe vere e kuqe ''Cabernet Sauvignon'' 750 ml,
nje shishe tjeter te dyte me vere te kuqe 750 ml
si dhe nje shishe vere te bardhe 750ml.
Gjithashtu permban nje kuti me cokollata te ndryshme,
nje pako me mini biskota speciale,
si edhe nje pako tjeter me cokollata te vogla te mbushura me shije luleshtrydhe, milfey dhe kakao.

Nje dhurate e mrekullueshme dhe shume e pershtatshme per ti derguar miqve dhe familjareve tuaj te dashur dhe per t'ju uruar nga larg festa te ndryshme familjare si p.sh. fejesa, martesa, ditelindje, pervjetore, diplomime, festen e Nenes, festen e Babait etj.

Shporta e kashtes qe shihet ne fotografi mund te kete ndonje ndryshim shume te vogel per sa i perket ngjyres dhe madhesise (por jo permbajtjes se saj).


Cmimi origjinal
52.00 EUR
Sasia