Gift Card tek BluKids

Dergesa me e pare: 15 dhjetor 2018 (E shtune)

Cmimet me poshte jane ekzaktesisht cmimet e dyqanit.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Veshje moderne per femije
Dhuroi dikujt nje Gift Card tek dyqani modern i veshjeve per femije Blukids ne Tirane.

Ne diten e caktuar nga ju, ne do tja dergojme Gift Card surprize te dera.
Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Blukids eshte marke Italiane e perqendruar ne veshje per femije te moshes 0-14 vjec.
Veshjet jane cilesore me material 100% biocotton, pambuk i paster i kultivuar ne plantacione pa kimikate, pa substanca te demshme per shendetin, antialergjike dhe pa ngjyrues.
Shume artikuj jane dizenjuar me personazhet e preferuara te Disney.
Blukids eshte i certifikuar nga OEKO-TEX i cili eshte nje sistem testimi laboratorik qe verteton cilesine dhe garancine e produkteve.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Karte dhurate 5000 lek

Karte dhurate 5000 lek

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.


Cmimi origjinal
5,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 5000 lek
Karte dhurate 5000 lek
Cmimi origjinal
5,000 Leke

Karte dhurate 7000 lek

Karte dhurate 7000 lek

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
7,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 7000 lek
Karte dhurate 7000 lek
Cmimi origjinal
7,000 Leke

Karte dhurate 8000 lek

Karte dhurate 8000 lek

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.
Cmimi origjinal
8,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 8000 lek
Karte dhurate 8000 lek
Cmimi origjinal
8,000 Leke

Karte dhurate 10000 lek

Karte dhurate 10000 lek

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.
Cmimi origjinal
10,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 10000 lek
Karte dhurate 10000 lek
Cmimi origjinal
10,000 Leke

Karte dhurate 12000 lek

Karte dhurate 12000 lek

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.
Cmimi origjinal
12,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 12000 lek
Karte dhurate 12000 lek
Cmimi origjinal
12,000 Leke

Karte dhurate 14000 lek

Karte dhurate 14000 lek

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.
Cmimi origjinal
14,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 14000 lek
Karte dhurate 14000 lek
Cmimi origjinal
14,000 Leke

Karte dhurate 15000 lek

Karte dhurate 15000 lek

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.
Cmimi origjinal
15,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 15000 lek
Karte dhurate 15000 lek
Cmimi origjinal
15,000 Leke

Karte dhurate 17000 lek

Karte dhurate 17000 lek

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.
Cmimi origjinal
17,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 17000 lek
Karte dhurate 17000 lek
Cmimi origjinal
17,000 Leke

Karte dhurate 20000 lek

Karte dhurate 20000 lek

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.
Cmimi origjinal
20,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 20000 lek
Karte dhurate 20000 lek
Cmimi origjinal
20,000 Leke

Karte dhurate 25000 lek

Karte dhurate 25000 lek

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.
Cmimi origjinal
25,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 25000 lek
Karte dhurate 25000 lek
Cmimi origjinal
25,000 Leke

Karte dhurate 30000 lek

Karte dhurate 30000 lek

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.
Cmimi origjinal
30,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 30000 lek
Karte dhurate 30000 lek
Cmimi origjinal
30,000 Leke