USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Lule ne Belgjike dhe Luxemburg

Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Belgjika.

Porosia juaj do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Trendafila te kuq

Trendafila te kuq

Dergo mesazhet e dashurise dhe pasionit se bashku me kete buqete.

53.00 EUR

Trendafila te kuq premium

Trendafila te kuq premium

Super trendafilat e kuq me cilesi premium.
Perfekte per te shprehur mesazhet e dashurise.

61.00 EUR

Trendafila

Trendafila

Kompozim me trendafila roze te bardhe dhe kuq.
Super buqete, super dhurate.

50.00 EUR

Buqete mikse

Buqete mikse

Jepi ngjyra eventeve tuaj me kete buqete.

68.00 EUR

Buqete e bardhe

Buqete e bardhe

Ne kemi krijuar kete buqete me lulet me te bukura per te zbukuruar eventet tuaja.

78.00 EUR

Trendafila shumengjyresh

Trendafila shumengjyresh

Super buqete me ngjyra pranverore.

56.00 EUR