Lule ne Durres Kavaje dhe fshatra

 
Buqete me gerbera dhe trendafila

Buqete me gerbera dhe trendafila


Buqete shume e bukur me 8 trendafila te kuq dhe 12 gerbera te bardha.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".


Cmimi origjinal
4,200 Leke

Sasia
 
Buqete me gerbera dhe trendafila

Buqete me gerbera dhe trendafilaBuqete shume e bukur me 8 trendafila te kuq dhe 12 gerbera te bardha.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".


Cmimi per njesi : 4,200 Leke
(Cmimi origjinal)
Shkruaj sasine