Porosit Karafil i verdhe

 
Karafil i verdhe

Karafil i verdhe


Ju lutemi shkruani sasine e karafilave te verdhe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi origjinal
100 Leke

Sasia
 
Karafil i verdhe

Karafil i verdheJu lutemi shkruani sasine e karafilave te verdhe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi : 100 Leke
(Cmimi origjinal)
Shkruaj sasine