Fut ose ndrysho sasine per Buqete me 12 trendafila te kuq

 

Buqete me 12 trendafila te kuqE kuqja eshte ngjyra e pare e ylberit qe te porsalindurit mesojne te njohin, e para ngjyre qe te gjithe popujt i kane dhene nje emer.
E kuqja eshte simbol i zemres dhe i dashurise, i dinamizmit dhe i vitalitetit, i pasionit, i autoritetit dhe i krenarise, i levizjes dhe i aktivitetit.

Dhuroji personit tend te zemres nje buqete te tille dhe nuk ka per ta harruar kurre se cfare ndjeni per te.

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".


Cmimi per njesi : 3,600 Leke [$33.67 US - $42.57 CAD - 29.41 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj sasine