Porosit Trendafil roze

 
Trendafil roze

Trendafil roze


Ju lutemi shkruani sasine e trendafilave roze qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi origjinal
300 Leke

Sasia
 
Trendafil roze

Trendafil rozeJu lutemi shkruani sasine e trendafilave roze qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi : 300 Leke
(Cmimi origjinal)
Shkruaj sasine