Dergo lule ne Prizren, Suhareke, Rahovec

Dergesa me e pare: 24 tetor 2019 (E enjte)

Cmimet me poshte nuk perfshijne pagesat e sherbimit.
Ato do te shtohen pasi te zgjidhni qytetin/fshatin e dergeses.
 

Trendafil i kuq

Trendafil i kuq

Ju lutemi shkruani sasine e trendafilave te kuq qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".

Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.
Cmimi origjinal
2.50 EUR
Sasia
            
Trendafil i kuq
Trendafil i kuq
Cmimi origjinal
2.50 EUR

Trendafil i bardhe

Trendafil i bardhe

Ju lutemi shkruani sasine e trendafilave te bardhe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".

Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj. 


Cmimi origjinal
2.50 EUR
Sasia
            
Trendafil i bardhe
Trendafil i bardhe
Cmimi origjinal
2.50 EUR

Trendafil roze

Trendafil roze

Ju lutemi shkruani sasine e trendafilave roze qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".

Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi origjinal
2.50 EUR
Sasia
            
Trendafil roze
Trendafil roze
Cmimi origjinal
2.50 EUR

Zambak i bardhe

Zambak i bardhe

Ju lutemi shkruani sasine e zambakeve te bardhe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".

Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi origjinal
3.50 EUR
Sasia
            
Zambak i bardhe
Zambak i bardhe
Cmimi origjinal
3.50 EUR

Gerbe e kuqe

Gerbe e kuqe

Ju lutemi shkruani sasine e gerbeve te kuqe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".

Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi origjinal
1.50 EUR
Sasia
            
Gerbe e kuqe
Gerbe e kuqe
Cmimi origjinal
1.50 EUR

Gerber e bardhe

Gerber e bardhe

Ju lutemi shkruani sasine e gerbeve te bardha qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".

Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi origjinal
1.50 EUR
Sasia
            
Gerber e bardhe
Gerber e bardhe
Cmimi origjinal
1.50 EUR

Karafil i bardhe

Karafil i bardhe

Ju lutemi shkruani sasine e karafilave te bardhe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".

Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi origjinal
1.50 EUR
Sasia
            
Karafil i bardhe
Karafil i bardhe
Cmimi origjinal
1.50 EUR

Karafil i kuq

Karafil i kuq

Ju lutemi shkruani sasine e karafilave te kuq qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".

Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi origjinal
1.50 EUR
Sasia
            
Karafil i kuq
Karafil i kuq
Cmimi origjinal
1.50 EUR