Porosit Buqet per cermoni mortore (e mesme)

 
Buqet per cermoni mortore (e mesme)

Buqet per cermoni mortore (e mesme)


Dhimbje dhe kujtim per nje te afermin tuaj.
Buqete me 4 Zambak dhe 15 karafila


Cmimi origjinal
3,100 Leke

Sasia
 
Buqet per cermoni mortore (e mesme)

Buqet per cermoni mortore (e mesme)Dhimbje dhe kujtim per nje te afermin tuaj.
Buqete me 4 Zambak dhe 15 karafila


Cmimi per njesi : 3,100 Leke
(Cmimi origjinal)
Shkruaj sasine