Fut ose ndrysho sasine per Buqete me 7 zambake

 

Buqete me 7 zambakeDhurate per cdo njeri te dashur, nje buqete me 7 zambake te bardhe.

Zambaku i bardhe simbolizon  madheshtine, pastertine dhe embelsine

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me ngjyren e zambakeve mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".

Cmimi per njesi : 2,100 Leke [$19.64 US - $24.83 CAD - 17.16 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj sasine