Porosit Buqete me karafila dhe zambake

 
Buqete me karafila dhe zambake

Buqete me karafila dhe zambake


Buqete e bukur dhe elegante me 7 karafila dhe 2 zambake.

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".Cmimi origjinal
1,300 Leke

Sasia
 
Buqete me karafila dhe zambake

Buqete me karafila dhe zambakeBuqete e bukur dhe elegante me 7 karafila dhe 2 zambake.

Foto e treguar eshte foto origjinale e buqetes qe ne bejme dhe dergojme, ndersa freskine e luleve ne e shikojme gjithmone me prioritet absolut.

Cdo preference te vecante ne lidhje me buqeten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine".Cmimi per njesi : 1,300 Leke
(Cmimi origjinal)

Shkruaj sasine