Porosit Trendafili i bardhe

 
Trendafili i bardhe

Trendafili i bardhe


Ju lutemi shkruani sasine e trendafilave te bardhe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi origjinal
300 Leke

Sasia
 
Trendafili i bardhe

Trendafili i bardheJu lutemi shkruani sasine e trendafilave te bardhe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".
Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi : 300 Leke
(Cmimi origjinal)
Shkruaj sasine