Dergo shporta dhurate ne Fier

Dergesa me e pare: 23 shkurt 2018 (E premte)

Cmimet me poshte jane ekzaktesisht cmimet e dyqanit.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Shporta dhurate ne Fier
Shporta dhurate te shumellojshme ne Fier dhe zonat perreth per ditelindje, per meshkuj, per femra, per prinderit, shoqerine etj.
Shportat ndertohen duke zgjedhur me kujdes artikujt cilesore qe tregetohen ne Shqiperi.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Shporte me cokollata

Shporte me cokollata

Mbretereshat e gezimeve, urimeve per ditelindje, per festa te ndryshme gjate gjithe vitit!
Shporte me cokollata Milka, Confina, Schogetten dhe me karamele minifruta  etj.

Shportat jane te mbeshtjella bukur me qese te posatshme per shporta dhe fjongo me ngjyra te ndryshme.
Shportat kane diameter 30cm.Cmimi origjinal
3,500 Leke
Sasia
            
Shporte me cokollata
Shporte me cokollata
Cmimi origjinal
3,500 Leke

Shporte me cokollata dhe vere

Shporte me cokollata dhe vere

Mbretereshat e gezimeve, urimeve per ditelindje, per festa te ndryshme gjate gjithe vitit!
Shporte me Vere, me cokollata Milka, Confina, Schogetten, Snikers dhe me karamele minifruta  etj.

Shportat jane te mbeshtjella bukur me qese te posatcme per shporta dhe fjongo me ngjyra te ndryshme.
Shportat kane nje diameter prej 30cm.
Cmimi origjinal
4,000 Leke
Sasia
            
Shporte me cokollata dhe vere
Shporte me cokollata dhe vere
Cmimi origjinal
4,000 Leke

Shporte me fruta e cokollata

Shporte me fruta e cokollata

Shporte me cokollata dhe fruta.
Shporta permban kater cokollata te medha te llojit Milka, Nestle si dhe nje shirit me 4 Rafaello chocolates.
Fruta te ndryshme si Portokalle, Molle, Dardha, Banane, Kivi.

Te gjitha jane te vendosura ne nje shporte me permasa (Diameter 40 cm) e mbeshtjelle dhe e zbukuruar me nje fjongo te kuqe!

Sygjerohet kryesisht per festen e nenes.


Cmimi origjinal
4,500 Leke
Sasia
            
Shporte me fruta e cokollata
Shporte me fruta e cokollata
Cmimi origjinal
4,500 Leke

Shporta e femijeve

Shporta e femijeve

Permban:
Coca-Cola.
Cokollata te ndryshme, si Milka, Confina, Twix, Snikers etj.
Patatina te ndryshme, si Lays, Doritos, Pringles etj.
Kikirika.Haribo.

Kjo shporte eshte e pershtatur per femije.


Cmimi origjinal
4,000 Leke
Sasia
            
Shporta e femijeve
Shporta e femijeve
Cmimi origjinal
4,000 Leke

Fruta ne shporte

Fruta ne shporte

Shporta permban:
Molle te kuqe, te verdha ose jeshile,
Dardhe te verdha ose jeshile,
Portokalle, Pjeshke dhe Nektarina.
Frutat jane te fresketa dhe cilesi e pare.

Permbajtja e shportes mund te ndryshoje pjeserisht ne varesi te sezonit.

Shportat ne foto jane me material mbushes ne fund, por ne ne Shqiperi nuk perdorim material mbushes dhe per kete arsye shporta mund te duket me pak voluminoze se ne figure.


Cmimi origjinal
3,000 Leke
Sasia
            
Fruta ne shporte
Fruta ne shporte
Cmimi origjinal
3,000 Leke

Fruta te stines dhe Vere

Fruta te stines dhe Vere

Fruta me vere Shporta permban: 
Nje shishe vere 750 ml, Molle te kuqe, te verdha ose jeshile, Dardhe te verdha ose jeshile, Portokalle, Pjeshke dhe Nektarina.Frutat jane te fresketa dhe cilesi e pare.
Permbajtja e shportes mund te ndryshoje pjeserisht ne varesi te sezonit.

Shportat ne foto jane me material mbushes ne fund, por ne ne Shqiperi nuk perdorim material mbushes dhe per kete arsye shporta mund te duket me pak voluminoze se ne figure.Cmimi origjinal
3,500 Leke
Sasia
            
Fruta te stines dhe Vere
Fruta te stines dhe Vere
Cmimi origjinal
3,500 Leke