Dergo torta per ditelindje ne Athine Greqi

Dergesa me e pare: 22 maj 2019 (E merkure)

Cmimet jane ekzaktesisht sa te dyqanit ne vend.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Torta ne Athine
Torta ne Athine dhe zonat perreth.

Torte Valentine ne forme Zemre

Torte Valentine ne forme Zemre

Torte me shije luleshtrydhe e nje cilesie shume te larte dhe e zbukuruar me finese dhe shije speciale nga nje pasticieri e mirenjohur ne Athine.

Perberesit kryesore te kesaj torte jane shtresa pandispanje,  krem luleshtrydhe dhe vanilje, luleshtrydhe te freskta si dhe copa arti prej cokollate te bardhe dhe cokollate te erret, e kornizuar me copa te trasha cokollate te bardhe&roz.

Nese deshironi te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, lutemi shkruheni tek pjesa "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.
Ne rast se deshironi te shkruani dicka me teper se sa nje urim te thjeshte, atehere torta do te shoqerohet me nje kartoline te pershtatshme me mesazhin tuaj.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete relativisht i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.


Cmimi origjinal
37.00 EUR
Pesha: 2,000 gr
Sasia
            
Torte Valentine ne forme Zemre
Torte Valentine ne forme Zemre
Cmimi origjinal
37.00 EUR
Pesha: 2,000 gr

Torte Cokollate ne Forme Katrore

Torte Cokollate ne Forme Katrore

Torte cokollate e nje cilesie shume te larte dhe e zbukuruar me finese dhe shije speciale nga nje pasticieri e mirenjohur ne Athine.

Perberesit kryesore te kesaj torte jane shtresa pandispanje dhe krem cokollate si dhe e kornizuar me copa te trasha cokollate dhe luleshtrydhe te freskta persiper dhe copa arti prej cokolate.

Nese deshironi te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, lutemi shkruheni tek pjesa "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.
Ne rast se deshironi te shkruani dicka me teper se sa nje urim te thjeshte, atehere torta do te shoqerohet me nje kartoline te pershtatshme me mesazhin tuaj.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete relativisht i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.


Cmimi origjinal
26.00 EUR
Pesha: 1,400 gr
Sasia
            
Torte Cokollate ne Forme Katrore
Torte Cokollate ne Forme Katrore
Cmimi origjinal
26.00 EUR
Pesha: 1,400 gr

Torte Karamele

Torte Karamele

Torte me shije karamele e nje cilesie shume te larte dhe e zbukuruar me finese dhe shije speciale nga nje pasticieri e mirenjohur ne Athine.

Perberesit kryesore te kesaj torte jane shtresa pandispanje dhe krem me shije karamele dhe e mbuluar me karamele dhe e dekoruar persiper me copa arti prej cokollate te bardhe dhe cokollate te erret.

Nese deshironi te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, lutemi shkruheni tek pjesa "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.
Ne rast se deshironi te shkruani dicka me teper se sa nje urim te thjeshte, atehere torta do te shoqerohet me nje kartoline te pershtatshme me mesazhin tuaj.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete relativisht i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.


Cmimi origjinal
26.00 EUR
Pesha: 1,400 gr
Sasia
            
Torte Karamele
Torte Karamele
Cmimi origjinal
26.00 EUR
Pesha: 1,400 gr

Torte Luleshtrydhe

Torte Luleshtrydhe

Torte me shije luleshtrydhe e nje cilesie shume te larte dhe e zbukuruar me finese dhe shije speciale nga nje pasticieri e mirenjohur ne Athine.

Perberesit kryesore te kesaj torte jane shtresa pandispanje dhe krem luleshtrydhe si dhe copa arti prej cokollate te bardhe dhe te erret.

Nese deshironi te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, lutemi shkruheni tek pjesa "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.
Ne rast se deshironi te shkruani dicka me teper se sa nje urim te thjeshte, atehere torta do te shoqerohet me nje kartoline te pershtatshme me mesazhin tuaj.

Ju lutem vini re se zbukurimi i tortes mund te jete relativisht i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.


Cmimi origjinal
26.00 EUR
Pesha: 1,400 gr
Sasia
            
Torte Luleshtrydhe
Torte Luleshtrydhe
Cmimi origjinal
26.00 EUR
Pesha: 1,400 gr

Bakllava

Bakllava

Bakllava e nje cilesie shume te larte dhe e zbukuruar me finese dhe shije speciale nga nje pasticieri e mirenjohur ne Athine.

Perberesit kryesore te bakllavase jane peta shume te shkrifta te bera me gjalp dhe veze, arra, kanelle, karafil si dhe e sherbetosur me sherbet i pergatitur me mjalte.

Nese deshironi te porosisni bakllava me copa me te vogla, lutemi shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Ju lutem vini re se zbukurimi i bakllavase mund te jete relativisht i ndryshem nga ajo qe shihni ne foto.


Cmimi origjinal
21.00 EUR
Sasia
            
Bakllava
Bakllava
Cmimi origjinal
21.00 EUR