Torta ne Berat e Kucove

 
Zupa

Zupa


Zupat jane te fresket dhe te sapo pregatitur.


Cmimi origjinal
150 Leke
Pesha: 200 gr

Sasia
 
Zupa

ZupaZupat jane te fresket dhe te sapo pregatitur.


Cmimi per njesi : 150 Leke
(Cmimi origjinal)
Pesha: 200 gr
Shkruaj sasine