Dergo torte ne Fier Shqiperi

Dergesa me e pare: 17 nentor 2018 (E shtune)

Cmimet me poshte jane ekzaktesisht cmimet e dyqanit.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Torta ne Fier
Ne do ti cojme tortat e meposhtme surprize kudo ne Fier, Lushnje dhe disa fshatra.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi.
Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Torte cokollate dhe vanilje

Torte cokollate dhe vanilje

3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollate dhe bajame.

E pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi origjinal
1,700 Leke

Sasia
            
Torte cokollate dhe vanilje
Torte cokollate dhe vanilje
Cmimi origjinal
1,700 Leke

Torte zemer me luleshtrydhe

Torte zemer me luleshtrydhe

3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, luleshtydhe, cokollate dhe bajame ose arra.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi origjinal
1,500 Leke

Sasia
            
Torte zemer me luleshtrydhe
Torte zemer me luleshtrydhe
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Torte me vanilje

Torte me vanilje

3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, vanilje dhe bajame ose arra. E dekoruar me copeza cokollate dhe luleshtrydhe.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi origjinal
1,500 Leke

Sasia
            
Torte me vanilje
Torte me vanilje
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Torte me fruta

Torte me fruta

3 shtresa me krem pasticerie, copeza frutash dhe arra ose bajame sipas deshires.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi origjinal
1,800 Leke

Sasia
            
Torte me fruta
Torte me fruta
Cmimi origjinal
1,800 Leke

Torte me cokollate

Torte me cokollate

3 shtresa: krem pasticerie, cokollate dhe arra ose bajame.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi origjinal
1,700 Leke

Sasia
            
Torte me cokollate
Torte me cokollate
Cmimi origjinal
1,700 Leke

Torte katrore me fruta

Torte katrore me fruta

3 shtresa te mbushura me krem pasticerie dhe me shije frutash.

E pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi origjinal
2,000 Leke

Sasia
            
Torte katrore me fruta
Torte katrore me fruta
Cmimi origjinal
2,000 Leke

Torte me krem gjalpi dhe kakao

Torte me krem gjalpi dhe kakao

Kjo torte perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollat, arra ose bajame.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi origjinal
1,500 Leke

Sasia
            
Torte me krem gjalpi dhe kakao
Torte me krem gjalpi dhe kakao
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Torte me nutella

Torte me nutella

3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, nutella, bajame ose arra. E dekoruar me copeza cokollate.

E pershtatshme per 10 persona. 

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi origjinal
1,500 Leke

Sasia
            
Torte me nutella
Torte me nutella
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Torta red velvet

Torta red velvet

Njihet ndryshe si torta e pasionit dhe dashurise, per shkak te pandispanjes specifike ne ngjyre te kuqe.
E perbere nga 3 shtresa te mbushura me krem gjalpi special te kesaj torte.

E pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
2,500 Leke
Sasia
            
Torta red velvet
Torta red velvet
Cmimi origjinal
2,500 Leke

Trigona

Trigona

Tek sasia ketu poshte ju lutemi shkruani numrin e trigonave qe doni te porosisni.


Cmimi origjinal
60 Leke
Sasia
            
Trigona
Trigona
Cmimi origjinal
60 Leke