Torta ne Korce dhe fshatra

 
Torte Serano

Torte Serano


Torte Serano (e pershtatshme per 12 racione).

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
2,000 Leke
Permasa: diameter 28 cm

Sasia
 
Torte Serano

Torte SeranoTorte Serano (e pershtatshme per 12 racione).

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi : 2,000 Leke
(Cmimi origjinal)
Permasa: diameter 28 cm
Shkruaj sasine