Torta ne Korce dhe fshatra

 
Torte fejese me zambak natyral

Torte fejese me zambak natyral


Torte fejese me zambak natyral (e pershtatshme per 30 racione).

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
4,000 Leke
Permasa: 30x30 cm

Sasia
 
Torte fejese me zambak natyral

Torte fejese me zambak natyralTorte fejese me zambak natyral (e pershtatshme per 30 racione).

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi : 4,000 Leke
(Cmimi origjinal)
Permasa: 30x30 cm
Shkruaj sasine