Torta ne Korce dhe fshatra

 
Torte me fruta

Torte me fruta


Torte me fruta (e pershtatshme per 12 racione).

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: diameter 28 cm

Sasia
 
Torte me fruta

Torte me frutaTorte me fruta (e pershtatshme per 12 racione).

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi : 1,500 Leke
(Cmimi origjinal)
Permasa: diameter 28 cm
Shkruaj sasine